הפעלת תוכנת גיבוי gfi backup 2011

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים הפעלת תוכנת גיבוי gfi backup 2011

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    segalazre
    חבר

התחלתי להפעיל תוכנת הגיבוי הנ"ל לפני יומיים ,כאשר מטרתי לבצע סינכרון והעברת חומר הדדי בין המחשב הנייח לבין 2 הכוננים חיצוניים-במטרה לגבות חומר הדדית בין הכוננים למחשב ולהיפך.
    ההגדרה לגיבוי ניתנה להתחלת עבודה מיום ו' בחצות-מדי שבוע-אולם מאז ועד עתה -במשך יום וחצי
    גובה רק 6% מהחומר!
    שאלותי:
    1)עד עתה -נהגתי לכבות המחשב בחצות ולפתוח אותו למחרת היום.עד מתי אני יכול להשאיר פעילת הגיבוי והמחשב פתוחים ופועלים רצוף מבלי לפגוע במחשב ובכוננים המחוברים אליו?
    2)אם אכבה המחשב כל יום או יומיים-הפעילות של המחשב והכוננים המחוברים אליו -יחזרו לפעול מנקודת ההפסקה קדימה והחומר שעבר כבר לא יפגע? שמא צריך לתת הגדרות גיבוי מדי כל גיבוי הפסקת פעילות?
    3)לפי חשבון פשוט -אם לא תהיינה תקלות באמצע-פעילות הגיבוי תסתיים כעבור חודש ימים לערך-האם זה תקין?
    אודה מאד על מענה והנחיות ממביני דבר ובעלי נסיון-לטירון ששואל שאלות קרש (אולי)-אבל חרד
    לפגיעה-בחומרה.
    דרך אגב המחשב חדש (בן 1/2 שנה)-עובד על windows 7-כנ"ל אחד הכוננים-(500gb-נפח).
    הכונם הנוסף ישן יותר-בן שנתיים לערך-עם300 gbנפח)

אבי לוי
    מנהל בפורום

שלום.

1. פעולת הכיבוי כשהיא מתבצעת באופן תקין ומסודר, אינה אמורה לפגוע בחומרה שלך.
        כונן קשיח חיצוני, כשהוא מחובר לפרק זמן ארוך עלול להתחמם בתנאים מסוימים.
        דאג להניח אותו במקום קריר, פתוח ומאוורר.
        קח בחשבון שכוננים קשיחים חיצוניים, נוטים להתחמם גם כשהם נמצאים בתנאים שציינתי. 
    2. לא ניתן לענות על השאלה הזו, משום שכל תוכנה מגיעה עם ההגדרות שלה.
        יש לבדוק את הגדרות הגיבוי למקרה של נפילת מתח פתאומית, כיבוי או כל מקרה דומה.
        כדאי לפנות לאתר המפרסם של התוכנה ולבדוק את הנושא מולם.
        אני מניח שברגע שהגדרת את הגדרות הגיבוי, הן לא ישתנו בעקבות כיבוי המערכת.
    3. בכל הקשור לנושא גיבוי באמצעות תוכנה, שום דבר אינו בטוח. 
        באופן אישי, תמיד העדפתי לבצע את הגיבויים שלי בעצמי, תוך שליטה וניטור מלא של כל החומר.
        איני יודע באיזו כמות של חומר מדובר, אך אם יש באפשרותך לגבות באופן עצמאי – מה טוב.

Rush2012-03-06 13:34:58

segalazre
    חבר

תודה על התשובה

עזרי
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.