פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › התחברות לאינטרנט, קריסת דפדפן, מורפיקס
- This topic has 0 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 13 years, 11 months by
מני.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
26 במרץ 2012 בשעה 21:04 #47126
מני
חבראהלן, עד לפני כמה חודשים החיים היו יפים. המחשב תפקד כראוי. אני לא יודע מה קרה בדיוק אבל אני חושב שכאשר ניסיתי להוריד סרטים ו"לשחק" בהגדרות של פורטים, ראוטר וחומת אש (אין לי מושג בדברים האלה) שיניתי דברים שלא הייתי צריך.
בעיות תכלס: גוגל כרום, קורס כל הזמן, אין חלון או אתר ספיצפי, זה יכול להיות כשאני פותח טאב פייסבוק/יוטיוב/וואלה… אין הודעה, פשוט כל החלונות נסגרים ואחר כך בדרך כלל (לא תמיד!) אפשר לעשות ריסטור. לפעמים, גם יש הודעה שזה כנראה קשור בשוקוויב. בדקתי את הנושא הזה ספציפית וממלצים להיכנס ל chrome://plugins/ ושם לבדוק אם יש יותר מרכיב אחד של שוק וויב (shockwave) לי יש 3 כמו שאפשר לראות, אבל זה לא נראה כמו בתמונות שהאתרים עם הפתרונות מציעים, מה גם שניסיתי כל פעם לעשות לאחד דיסאבל (disable) וזה לא עזר…היום זה הגיע למצב שהיה לי בעיית מסך כחול כמו שווינדוס קורא לזה. המערכת שחזרה את עצמה או משהו כזה (אני לא ראיתי שינויים ממש חוץ מאולי שביוטיוב החלונות של הקליפים גדולים יותר משום מה וכשאני עושה מסך מלא יש לי הודעה לבנה למעלה והפרעה מוזרה לפעמים בשיר כשאני פותח משהו אחר). אחרי שחשבתי שזה כבר מוגזם שוב קריסה והפעם ההודעה 0xc0000022, מבדיקה שעשיתי הבנתי שזה קשור בשחזור של המערכת!עניין נוסף זה שמילון מורפיקס באקספלורר לא עובד, כשאני לוחץ פעמיים על מילה כמו שעשיתי הרבה מאוד בעבר מתקבלת הודעה cannot connect to server please try again in a few minutes רק שזה לא עובד כבר חודשים! ואני די בטוח שזה קשור בהכל.הייתי סטודנט עד לפני כמה חודשים וקיבלתי סיסמא להתחבר מרחוק למאגרי מידע/לספרייה. היה סקריפט קבוע בLAN ואז הודעה כזו עם סיסמא וקוד. אני כבר לא סטודנט, אבל למרות שיש לי סיסמא של מישהו אחר זה בכלל לא מאפשר לי. גם זה אולי קשור להתחברות.הסרתי, התקנתי, הסרתי התקנתי גם מדיה פלייר, אקספלורר, כרום ומורפיקסברירת מחדל בראוטר, בחומת האש של ווינדוס מה שנראה לי רק פגע בתוכנות כי אין לי מושג מה צריך כדי להחזיר את החריגים שהיו בעבר, וגם לא יודע מה הם..ניסיתי גם להוציא מהחומת אש/הגנה של ESET חלק מהתוכנות כמו הדפדפן כרום (למרות שבעבר לא הייתה בעיה כזו) וזה לא עזר.ESET smart security 5, סופראנטיספייור, מלאוורבייטס אנטי מלוור – ואני אפילו לא גולש באתרים מסוכנים בדר"כ. אני לא חושב שיש לי בעיה של רוגלה או וירוס, ולפחות עם ה 3 תוכנות האלה אני לא רואה משהו כזה.ראוטר לבל וואן.מחשב msi wind u 100ווינדוס XP הום אדישן סרוויס פק 3תגידו לי אם צריך עוד משהואני חיייב חיייב עזרה!!!!!! בבקשה בבקשה בבקשה!!!!!!

-
מאתתגובות
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.