פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעייה במקלדת של לפטופ This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 8 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 18 במאי 2012 בשעה 11:04 #47638 רועיחבר שלום , קיבלתי לא מזמן מחשב נייד עם מקלדת לא תקינה שכמה אותיות לא עבדו שם קניתי לי מקלדת חדשה למחשב בדגם המדוייק שלה הרכבתיי אותי בדיוק לפי מדריכים ובצורה הנכונה ביותר אך משום מה יש את אותה בעיה כמו במקלדת הישנה ואותם אותיות לא עובדות גם במקלדת החדשה מה זה יכול ליהיות ??? אשמח לתשובה … 20 במאי 2012 בשעה 12:43 #47656 אבי לוימנהל בפורום פשוט מאד… במידה והמגעים של מקשי המקלדת מתחת תקולים, כמובן שזה לא יועיל להשתמש בשכבת מקשים עליונה אחרת. באפשרויות שעומדות לרשותך הן: א. לשלוח את המחשב למעבדה לתיקון. ב, להשתמש במקלדת USB חיצונית. ג. התחל > הפעלה > הקלידי בשורת הפקודה את הפקודה: OSK > אישור. הפעולה האחרונה תעלה לך מקלדת וירטואלית. בהצלחה ! מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר