פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה בהתקנת אנטי וירוס
- This topic has 8 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 10 months by
דודי.
-
מאתתגובות
-
29 במאי 2012 בשעה 23:39 #47768
דודי
חברשלום לכולם
הסרתי את הנ.ו.ד עי' הכלי מאתר החברה ESETUninstaller אך המחשב לא נותן לי להתקין גירסא אחרתהוא כותב שאין גישה לנטוורק לוקיישן eset nod32ניסיתי להתקין קספרסקי שהמלצתם וקיבלתי בעיטה באחוריים :שים לב! יש לך אפליקציה שמתנגשת עם הקספרסקי לחץ NEXT והפעל את המחיקה!לחצתי NEXT וזה פעל בלי סוף והמחשב נתקע..אולי מישהו יודע מה שם התהליך של האנטי וירוס נ.ו.ד אולי הוא עדין פועל ואשבית אותו ממנהל המשימותניסיתי גם סורקי רגיסטרי ,CCLEANER….. נאדה..30 במאי 2012 בשעה 11:22 #47770דודי
חברגם ניסיתי להתקין את אנטי וירוס אווירה AVIRA והוא לא נתן לי הוא כתב שיש למחוק את AD-AWARE ואת ספייבוט
מחקתי אותם ואז הוא כותב הודעת שגיאה ולא נותן להתקין,לבינתיים אני ללא אנטי וירוס וזה לא נעים.. אולי יש לכם איזה רעיון?30 במאי 2012 בשעה 11:37 #47771הילה
חברשלום,
אני לא מכירה את nod32 , אבל מניסיון ההודעה שקיבלת היתה כי ניסית להתקין אנטי וירוס נוסף , ולא הסרת את הקודם ואז המחשב נתקע לך.
בגלל זה אתה חייב למחוק את האנטי וירוס הקיים ורק אחר כך לשים אחר .אני לא יודעת למה האוירה אמר למחוק את ספייבוט וAdaware … זה נראה לי מוזר.
בכל אופן תנסה להסיר את האנטי וירוס עם התוכנה הזו: advanced uninstall pro 10
או עם תוכנת unlockerמקוה שעזרתי,
הילה30 במאי 2012 בשעה 13:54 #47773יניב
מנהל בפורוםמה ההודעה המדוייקת?
30 במאי 2012 בשעה 16:31 #47774אבי לוי
מנהל בפורוםנראה לי שקיים אצלך בלאגן לא פשוט בהסתמך על מה שציינת עד עכשיו.
הפתרון הראשון הוא הרצה של כלי ההסרה של ESATלאחר הרצת הכלי, ראה נתיבים לתיקיות וקבצים שיש למחוק ידנית.פתרון שני הכולל הרצה של כלי נוסף, תוכל לקבל פה.שים לב לגרסת האנטי וירוס שברשותך והתאם אותה לכלי ההסרה שאתה מוריד.עקוב בתשומת לב אחר ההוראות.בהצלחה !30 במאי 2012 בשעה 20:51 #47776דודי
חברההודעות של אוירה הם :
1. אוירה הבחין בפוטנציאל של התנגשות תוכנות על המחשב לכן יש להסיר את ספייבוט ואת לאבאסופט אד וואטש לייב אנטי וירוסלאחר הסרה ידנית של התוכנות הנל' הוא רושם:1. setap cannot find the program directory[erorrcode:17]בדקתי ידנית להסרת התיקיות של נ.ו.ד והם נמחקו זה מכבר,הפעלתי את הכלי של ESET שוב והוא לא מצא את הנ.ו.ד כך שכפי הנראה הוא הוסר מהמערכתאני די מיואש וחושב שהוירוס תולעת CODEC-V שביקר אצלי אולי מחק אצלי קבצי וינדוס כך שאני שוקל לפרמט [ מחוסר ברירה אחרת ] כי לא אוכל להמשיך ללא אנטי וירוס לאורך זמןתודה לכם על העזרה,אך עצה נוספת תתקבל בברכה31 במאי 2012 בשעה 08:48 #47780יניב
מנהל בפורוםהאם הסרת את התוכנות האלה? adware ו spybot כמו שאוירה מבקש?
31 במאי 2012 בשעה 11:59 #47781אבי לוי
מנהל בפורוםכלי הסרה נוסף:
מה היא הודעת השגיאה שמתקבלת בעת ניסיון ההסרה ?האם ניסית לבצע הסרה במצב בטוח ?אם באפשרותך לוותר על המידע ולפרמט – הכי טוב !אם יש ברשותך מידע חשוב, גבה את הכל תחילה,פרמט את המערכת, התקן דרייברים ואת כל העדכונים.התקן את קספרסקי ורק אז חבר את התקן הגיבוי למחשב וסרוק את ההתקןלפני העברת המידע לכונן הקשיח שלך.בהצלחה !Rush 2012-05-31 12:06:53 31 במאי 2012 בשעה 19:46 #47785דודי
חברל RUSH
הורדתי את Adaware Removal Tool.exe אך הוא כותב לי שאינו יכול להתחבר לנט. בגלל חומת אש או הגדרות פרוקסיוממש אין לי מושג מה עלי לעשות עם הפרוקסי..אין הודעת שגיאה כי מחקתי את הנ.ו.ד בעזרת הכלי מהאתר שלהםהסרתי במצב בטוחהבעיה שהאנטי וירוסים לא נותנים לי להתקין את עצמם [ כאילו הנ.ו.ד עדין נמצא במחשב ]ל RosenblasteRהסרתי את התוכנות adware ו spybot כמו שאוירה מבקשאך לאחר מכן מופיעה הודעת שגיאה –setap cannot find the program directory[erorrcode:17] -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.