פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › רוגלות
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 10 months by
דודי.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
14 ביוני 2012 בשעה 20:52 #47930
דודי
חברכל פעם לאחר גלישה אני סורק ומוחק קוקיס עם אנטי ספייוורס שוניםאך בגלישה הבאה הם חוזרות חזרה!ברצוני להבין מה עוזרות SUPERAntiSpyware וספייבוט בכלל?!
והאם יש איזו חומת אש שיכולה לעצור את הרוגלות(נ.ב – תיקנתי את המחשב עי' "תיקון-וינדוס",לא ידעתי שיש דבר כזה בכלל, התוכנות והדרייברים עובדים פיקס-תודה לכם על העזרה )14 ביוני 2012 בשעה 21:54 #47931אבי לוי
מנהל בפורוםשכח מהתוכנות שציינת.
עבוד רק עם התוכנה הזאת וסרוק את כל המחשב כולל כל הכוננים.חבר התקנים שאתה בדרך כלל עובד איתם כגון USB והתקני אחסון ושגר סריקה מלאה.לפני הכל נקה את הקבצים הזמניים באמצעות תוכנת המנקהבהצלחה !14 ביוני 2012 בשעה 22:08 #47932דודי
חבראנסה רוב תודות לך
ושאלה נוספת ברשותךאני משתמש באנטי וירוס נוד סמארט 5 ,Malwarebytes Anti malware החביבה עליך 🙂 ,SUPERAntiSpyware פרו.ובספייבוטהאם זה מוגזם לדעתכםמחקתי כעת את AD-AWARE כי הוא לא מוצא לי שום קוקיסאיזה תוכנות כדאי להשאיר ואיזה להסיר?הקספרסקי עדיף מ נ.ו.ד החדש?כדאי להשאיר הגנה בזמן אמת של Malwarebytes Anti malwareאו שה נ.ו.ד מספיקאם שאלתי יותר מידי.. תענו אחד אחד 🙂14 ביוני 2012 בשעה 22:45 #47933אבי לוי
מנהל בפורום
נתחיל מהסוף שלא כהרגלי…אין שום בעיה לענות לך על הכל.ריבוי תוכנות אנטי רוגלה – יצא שכרו בהפסדו.עדיף אחת טובה שתעשה את המלאכה נאמנה מכל השאר שיכבידו משמעותית ויאיטו את המערכת.אכן Malwarebytes מאד חביבה עלי משום שהיא מאד יעילה.באופן אישי אני מעדיף את קספרסקי על פני המתחרה NODזו כאמור רק דעתי האישית בין השתיים.אנטי וירוס טוב מאפשר לך כמה טבעות הגנה בזמן אמת ללא סיוע של תוכנות חיצוניות.אם אתה שוקל להריץ את Malwarebytes בזמן אמת,זה לא יתנגש לך עם תוכנת האנטי וירוס שלך, אולם החיסרון שלה הואשימוש רב יותר בכוח עיבוד ובזיכרון.לסיכום, אם שאלת אותי –קספרסקי בהגנה בזמן אמתותוכנת Malwarebytes ללא הגנה בזמן אמת,היא הגנה טובה מאד ומספקת.כמובן שיש להקפיד על הרגלי גלישה נכוניםהתנהגות מושכלת בגלישה ובהורדה מונעת את רוב המרעין בישין.15 ביוני 2012 בשעה 00:06 #47934דודי
חבראנסה כך,תודה על הייעוץ
לגבי הרוגלות לא הבנתי אותך טוב מה קשורה Malwarebytes ? היא סורקת וירוסים וזדונות, לא שגגות ורוגלותהשאלה העיקרית הייתה מה עוזרות הספייבוט וכל השאר ,שהרי הרוגלות נמחקות אמנם,אך חוזרות בגלישה הבאהבאופן אישי התרשמתי לטובה מ SUPERAntiSpyware שמוצא אצלי לאחר כל גלישה עשרות של עוגיות רוגאלאך פריכותעל איזה תוכנות אנטי ספייוור תמליצו?15 ביוני 2012 בשעה 00:13 #47935אבי לוי
מנהל בפורום[QUOTE=diknis]אנסה כך,תודה על הייעוץ
לגבי הרוגלות לא הבנתי אותך טוב מה קשורה Malwarebytes ? היא סורקת וירוסים וזדונות, לא שגגות ורוגלות[/QUOTE]
בדיוק הפוך !Malwarebytes בעיקרה היא תוכנה לסילוק רוגלות – anti spywareראה פירוט נרחב – פה15 ביוני 2012 בשעה 01:22 #47936דודי
חברזה לא ידעתי
אבל נראה לי שהיא מוצאת תוכנות זדוניות כי היא מעולם לא מצאה אצלי קוקיס למחיקה אבל הספייבוט מוצא לאחר כל גלישהזה למה? -
מאתתגובות
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.