פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › פתיחת קבצים This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 11 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 12 ביולי 2012 בשעה 12:15 #48166 shmazal2חבר שלום. לא מצליחה לפתוח קבצים מהדוא"ל או מאתרים שמציגים וורד או פאוור פויט. יש לי ווינדוס 10. כדי לפתוח אני נשאלת שלוש שאלות: לפתוח? לשמור? ביטול? אם אני לוחצת לפתוח, אין תגובה. אם אני לוחצת לשמור, אני יכולה לפתוח רק דרך תיקיה. רק אם אני שומרת בשם, הוא מאפשר פתיחה. ואין בכוונתי לשמור כל קובץ שאני נתקלת בו או רק מציצה בו. מה עושים? תוד ה מראש. 13 ביולי 2012 בשעה 13:50 #48175 אבי לוימנהל בפורום לא ציינת את הודעת השגיאה או קוד תקלה. מערכת הפעלה חלונות 10 עדיין לא תוכננה על הנייר – כלומר היא אינה קיימת ! נסי לבצע קליק ימני על המצגת לדוגמא > בחרי ב: "פתח באמצעות" תוודאי שהקובץ נפתח באמצעות אחת מהגרסאות של אופיס. באם לא הסתדרת, כדאי לפנות לתמיכה של מיקרוסופט בבקשת פתרון. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר