פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › עברית "קופצת" במחשב This topic has 7 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 10 months by שיר. מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ) מאת תגובות 4 באוגוסט 2012 בשעה 17:55 #48491 ilankahaחבר הי במחשב הנייד שלי (לנובו עם ווינדואז 7) יש תקלה מוזרה כשאני נמצא במסמך וורד או במייל שלי, רושם הודעה או מסמך, הסמן באמצע הכתיבה קופץ לי לאמצע שורה ואם לא שמתי לב – אני ממשיך בלי קשר, אני לא יכול לכתוב כלום – כל הזמן עם העיניים לבדוק שהסמן לא קפץ… תקלה נוספת היא שאני לא מצליח להיכנס לפייסבוק שלי – במחשב הנייח מטר ליד אין בעיה. תודה מראש 5 באוגוסט 2012 בשעה 14:07 #48498 שירחבר הקטע שזה קופץ שאתה כותב וזה קופץ לשורה אחרת קורה גם לי.. איזה נחמד לדעת שאני לא הסתומה היחידה! חחח=] 5 באוגוסט 2012 בשעה 17:12 #48505 אבי לוימנהל בפורום על פי רוב התופעה מתרחשת כאשר עובדים על מסמך באנגלית או פותחים מסמך שנשמר בצורה כזו שהמלל שם ממורכז באמצע. כיוון שהמסמך מוצג, אזי הסמן מתאים את עצמו לאופי הכתב של אותו מסמך. מה קורה כשאתה פותח מסמך וורד חדש שלא נשמר ? בדוק את הגדרות השפה שלך, האם עברית היא שפת ברירת המחדל ? ציין מה היא הודעת השגיאה או מה קורה על המסך כאשר אתה מנסה לגלוש לפייסבוק ? 6 באוגוסט 2012 בשעה 11:42 #48515 ilankahaחבר שלום RUSH הקטע קורה ללא שום הודעת שגיאה או במעבר בין שפות. אני פותח הודעה בGMAIL או בוורד, מתחיל לכתוב ופתאום שם לב שהסמן שלי נמצא בשורה למעלה ואני בעצם כותב על שורה אחרת אין הסבר, זה קורה לי רק במחשב הנייד משום מה… 6 באוגוסט 2012 בשעה 15:12 #48519 אבי לוימנהל בפורום הי אילן באיזה גרסת אופיס אתה משתמש ? האם ניסית לבצע פעולת תיקון לתוכנה \ איפוס הגדרות \ התקנה מחדש ? 7 באוגוסט 2012 בשעה 08:14 #48524 ilankahaחבר הי אני עובד עם וורד 2007, המצב קורה לי לא רק במסמך וורד אלא לא פחות באי מייל (GMAIL) אם זה רק היה במסמכי וורד מזמן הייתי מתקין מחדש… יש קשר בין הדברים? בכל מקרה 0 לא ביצעתי שום פעולה לגבי האופיס. ביצעתי עשרות סריקות וירוסים ללא מציאת שום דבר. תקלה מוזרה… אילן 8 באוגוסט 2012 בשעה 08:00 #48529 יניבמנהל בפורום שלום לכולם, נתקלתי בתופעה הזאת אצל אנשים במחשבים ניידים כאשר הם בטעות נוגעים במשטח של העכבר. נסו לבטל את המשטח של העכבר על ידי FN+מקש נוסף (תלוי בדגם של הנייד) וחברו עכבר חיצוני ובדקו האם זה קורה. סביר להניח שזה לא יקרה. 8 באוגוסט 2012 בשעה 10:26 #48531 שירחבר ניראה לי שאתה צודק… זה דווקא הסבר הגיוני מאת תגובות מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר