פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › לא מצליח לתפות סדרה מאתר מחול ??!! This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 5 months by itsho. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 23 באוגוסט 2012 בשעה 17:45 #48723 רועיחבר שלום , אני מנסה להיכנס ךאתר כלשהוא לצפות בסדרה אך שאני מנסה הוא אומר לי שאני לא יכול לצפות בזה מהאיזור שאני נמצא בו כלומר בישראל איך אני יכול לפתור את זה ???? שמעתי פעם משהו להגדיר פרוקסי אך איך אני עושה זאת אודה לתשובה תודה רועי 31 באוגוסט 2012 בשעה 09:58 #48817 itshoמנהל בפורום שימוש בפרוקסי "יעבוד" על האתר ויגרום לו להאמין שאכן אתה לא מישראל, אך התעבורה תהיה איטית בהרבה.לכן, לא תרוויח כלום כי לא תצליח לראות את הסדרה בצורה חלקה.אתה מוזמן לנסות בעצמך – TOR הדרך היחידה (שאני מכיר) היא להשתמש בשירותים בתשלום שנותנים לך פרוקסי מהיר ואיכותי.דוגמא אחת מני רבות:https://getfoxyproxy.org/proxyservice/ * אין בדברים אלו משום המלצה על השירות של foxyproxy, אתה מוזמן לחפש שירות פרוקסי בעצמך… מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר