למה לא נילחצת לי ההתקנה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים למה לא נילחצת לי ההתקנה

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    idanos
    חבר

אני רוצה להתקין וינדוס XP מקורי וזה לא נילחץ לי

itsho2012-09-23 19:49:40

itsho
    מנהל בפורום

כי אתה בתוך וינדוס ויסטה, והתקנה מתוך וינדוס קיים אפשרית רק אם מדובר בשדרוג ולא בשנמוך (Downgrade)
    אתה צריך לעשות BOOT מדיסק ההתקנה (לפני שמערכת ההפעלה שלך עולה)

idanos
    חבר

אני רוצה שהיו לי שתי מערכות הפעלה ואני לא מבין בזה כול כך 

idanos2012-09-23 20:12:52

itsho
    מנהל בפורום

יש כמה דברים שצריך לעשות לפני שמתקינים 2 מערכות הפעלה:
    1. לוודא שיש לך 2 מחיצות על הקשיח (או 2 קשיחים) ויש שם מספיק מקום עבור מערכת ההפעלה החדשה
    2. דרך הפעולה ה"נורמלית" היא להתקין מהישן לחדש. כלומר, אם אתה רוצה ויסטה וXP, עליך להתקין קודם את XP למחיצה אחת, ואז את ויסטה למחיצה השניה. כי כך (בד"כ), המערכת החדשה יותר יודעת ליצור עבורך תפריט בפתיחת המחשב.
    אבל, במקרה שלך (שויסטה כבר מותקנת), אתה תגיע למצב שבו רק מערכת ההפעלה XP תעבוד. ותצטרך ליצור בעצמך תפריט בחירה בין מערכות ההפעלה. יש תוכנות לעניין זה, אך אם (כפי שאתה אומר) אתה לא מבין בזה, אולי עדיף לפנות לטכנאי או מעבדה שיעשו זאת עבורך בצורה הטובה ביותר.

בהצלחה.

idanos
    חבר

שמע מצאתי פה מדריך 
    http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2009/12/03/dual-boot-windows-XP-vista-7.aspx  הוא טוב? וכן ישלי שתי כוננים כשיחים 

itsho
    מנהל בפורום

המדריך בסדר גמור חיוך
    אך הוא מיועד למתקדמים.
    שים לב שיש שם פקודות שצריך לבצע בשורת הפקודה, וטעות קטנה שם יכולה לגרום לבעיות גדולות…

קח בחשבון שאם זו פעם ראשונה שאתה מתקין 2 מערכות בו זמנית, מומלץ שתיעזר במישהו שיוכל לפתור בעיות שצצות לפתע.

itsho2012-09-23 20:58:32

idanos
    חבר

אתה יכול?

itsho
    מנהל בפורום

התכוונתי למישהו שיכול להיות ליד המחשב (פיזית) – טכנאי או אפילו חבר טוב שמבין.

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.