פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › איטיות בקבלת חשבון GMAIL באאוטלוק This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 4 months by itsho. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 17 באוקטובר 2012 בשעה 22:11 #49552 לאהחבר לאחרונה חשבון GMAIL שמוגדר לי באאוטלוק מתקבל דואר פשוט במשך 5 דקות (!!!) אציין שלצורך בדיקה ניטרלתי גם את האנטי וירוס. אצל ספק האינטרנט יש לי 11 מ"ב ובדקתי מולם והכל תקין במיקרוסופט אמרו לי שאין הגדרה כזאת בתוכנה היכן טמון הפתרון????? 17 באוקטובר 2012 בשעה 23:08 #49557 itshoמנהל בפורום הדבר הכי חשוב הוא – מה גודל ההודעות שנשלחות (או מתקבלות). נסה לשלוח הודעה קטנה (פחות מ100KB) לעצמך. לחץ על שלח/קבל פעם אחת בשביל לשלוח ופעם נוספת בשביל לקבל (יתכן ששני הפעולות יקרו אחת אחרי השניה).בדוק כמה זמן זה לוקח וכתוב כאן. בנוסף, האם בגלישה באינטרנט יש איטיות ? 17 באוקטובר 2012 בשעה 23:30 #49559 לאהחבר ההודעה שניסיתי לשלוח היא גם בלי נושא וכיתוב והולך לאט. באינטרנט הכל עובד תקין. החשבון שמוגדר הוא POP האם מומלץ להגדיר ל-IMAP? 18 באוקטובר 2012 בשעה 20:30 #49566 itshoמנהל בפורום אם כך, מסתבר שהבעיה היא באוטלוק עצמו.נסה להתקין תוכנת דואר שונה (רק לצורך הבדיקה), ובדוק האם גם שם יש איטיות. (כמובן, גם שם תשתמש בPOP). תוכנת דואר Thunderbird (גם בעברית) מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר