שלום לכם פורום תקלה, לא מזמן רכשתי מחשב חדש והייתי מאוד מבסוט ממנו, עד שלפתע התחילו לי קרטועים ותקיעות במחשב, כלומר אני שומע שיר ביוטיוב או בכל נגן מדיה אחר, ויש כמו מין קרטוע כזה והמחשב נתקע לחצי שנייה, לדוגמא הזמר אומר "אני אוהב חומרה" אז במידה והמחשב נתקע אני שומע משהו כזה "אניאניאיניאניאיניאניאינאיני אוהב חומרה" ואז זה משתחרר. אני נורא דואג ומקווה שזה לא משהו רציני, תודה רבה לעונים מקווה לתשובה מהירה
תקיעות מסוג זה אומרות שהמעבד היה ב100% שימוש, והדפדפן (החלון של יוטיוב) ביקש זמן מהמעבד, אך המעבד היה "עסוק" מדי. ולכן הדפדפן "נתקע" עד שהוא קיבל את התייחסות המעבד שוב.
בד"כ, דברים כאלה נגרמים בגלל חימום יתר של המעבד (כלומר, בעיה פיזית), או, בגלל וירוסים ותוכנות ריגול ש"טוחנות" את המעבד וגוזלות ממך את המשאב היקר ביותר – זמן.
לכן, מבחינת חומרה – בדוק האם יש אבק על מאוורר המעבד. ומבחינת תוכנה – דאג לתוכנת אנטי וירוס טובה (לא פרוצה) שמתעדכנת תדיר. לדוגמא – Avira החינמית
לגבי המעבד – צודק. גם אני פחות חושד בו. לגבי האנטי וירוס, אתה לא חייב לעבור לתוכנה אחרת. אתה תמיד יכול להתקין תוכנה אחרת. אם לא קרה שום דבר, תסיר ותחזור לאנטיוירוס המקורי