פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אין סאונד במחשב חדש לאחר התקנה [בעיה נפתרה] This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 7 months by אסףמימון. מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) מאת תגובות 12 בנובמבר 2012 בשעה 22:30 #49861 אסףמימוןחבר שלום רב קניתי לאחרונה מחשב, התקנתי ווינדווס ואת הדרייברים שהגיעו בדיסק המצורף. הבעיה היא שאין קול ואין עונה. במפרט של המחשב יש כ.קול מובנה בלוח האם בלי רמקולים. התקנתי את הדרייבר מהדיסק של via hd audio deck בdevice manager הכל עובד אבל אין סאונד בשום מצב לא עם אוזניות ולא דרך רמקולים אשמח לפתרון. תודה רבה 12 בנובמבר 2012 בשעה 23:01 #49862 א.שחבר שלום אסף בדוק כמה פרטים: א.וודא שמופיע אייקון של רמקול בשורת המשימות למטה ליד השעון ב.וודא שאין עליו איקס אדום. ג. וודא שחיברת את הרמקולים ליציאה הנכונה(הירוקה). במידה ויש כרטיס קול נפרד,חבר אליו את הרמקולים ולא ללוח אם ד.שים לב אם הרמקולים צריכים חשמל. ה.וודא שעוצמת הקול לא נמצאת על אפס או על מצב השתק במידה והתקלה עדיין קיימת כתוב כאן 12 בנובמבר 2012 בשעה 23:08 #49865 אסףמימוןחבר תודה על התגובה המהירה מפה לשם נכנסתי לdevice manager ובטעות הסרתי את ההתקנה של הדרייברים של הסאונד, עכשיו כשאני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק הוא לא מצליח להתקין, הוא רושם cant find hd device אני צריך להתקין דרייבר אחר בנוסף? אם כן איפה אני מוצא יש לי ווינדווס 7 32 bit כרגע יש איקס אדום על הסימן רמקול תודה 12 בנובמבר 2012 בשעה 23:15 #49867 א.שחבר בדוק במנהל ההתקנים אם יש סימן שאלה צהוב על הרמקולים. שים לב! אם אין רמקולים מחוברים אז יופיע איקס אדום גם אם קיים דרייבר. דווח מה קורה במנהל ההתקנים. בגדול אין סיבה שלא תצליח להתקין שוב את הדרייבר מתוך הדיסק 12 בנובמבר 2012 בשעה 23:22 #49868 itshoמנהל בפורום אם יש בעיה עם הדיסק, כתוב כאן את דגם לוח האם שלך, וכך נדע להפנות אותך לדרייבר המדויק עבורך. itsho2012-11-12 23:22:48 13 בנובמבר 2012 בשעה 00:01 #49875 אסףמימוןחבר אהלן קליק ימני על הסימן של הרמקול פתח תפריט עם trouble shooting שפתר את העיניין.הוא התקנין את הדרייבר מחדש. יש סאונד שיגעון ותודה רבה על העזרה מאת תגובות מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר