המחשב נכבה

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

כבר הרבה זמן שהמחשב שלי נכבה באופן פתאומי (ובתדירות גבוהה). (פשוט אני משתמש בו כרגיל ואז הוא נכבה בבום אחד {ישר נכבה ,בלי הטעינה של הכיבוי} ומדליק את עצמו מחדש.)

לפני בערך חודשיים היה כתוב במחשב שיש לי בעיה בבטריה והיא יכולה לגרום למחשב להיכבות אז הלכתי לחנות והזמנתי בטריה .
    (בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב נכבה לרוב בהורדות יחסית כבדות או פשוט בהתקנה של יישום.)
    אתמול הבטריה הגיעה החלפתי את הבטריות ,עשיתי את ההוראות שבאו עם הבטריה החדשה אבל עדיין המחשב המשיך והמשיך להיכבות.
    מה עליי לעשות ??DeadבכיShocked
    nav
    חבר

לפי מה שאתה מתאר כנראה שהמחשב שלך מתחמם מעל המידה. כאשר הטמפ' של המעבד והתקנים אחרים עוברים את הטמפ' הרצויה

המחשב פשוט מכבה את עצמו על מנת להגן על עצמו.
    מציע שתבדוק האם המאווררים עובדים כמו שצריך, נסה לנקות אבק .

תודה על המשוב ,אבל איך עושים את זה בלפטופ? (שכחתי לציין שאני לא יודע איך אבל החלק ליד הכפתור הדלקה של הלפטופ נשבר.)

nav
    חבר

לרוב המאוור נמצא בחלק ההחתון של המחשב, בתור התחלה ניתן רק להסתכל/להא*** ולראות האם המאורר פועל בכלל או מסתובב

ניתן גם לראות האם הוא מאובק או לא ( וכל זה מבלי לפרק כלום )
    לגבי כפתור ההדלקה לא כזה רלוונטי – אלא אם כן המחשב נפל מגובה ומלבד השבר נגרם נזק נוסף למחשב

תודה אבל איך מנקים את המאוורר?

nav
    חבר

אתה יכול לקנות ספריי לחץ אוויר בכל חנות מחשבים כמו באג או אפילו באופיס דיפו

אתה יכול לרשום לי צעד צעד אחרי שיש לי ספריי לחץ אויר?

אה וממש תודה בכל מקרה על העזרה

אתה יכול לרשום לי ?

nav
    חבר

רסס בעזרת הספריי אווירר לכיוון המאורר כשהמחשב כבוי ואינו מחובר לחשמל. אני מניח שייצא משם ענן קטן של אבק

תבדוק האם המאווררר מתחיל להסתובב , עקוב אחרי זה.
    itsho
    מנהל בפורום

ברוב המחשבים הניידים לא תמיד יעזור ספריי לחץ אויר כי האבק ישאר בפנים…
    לכן, מומלץ לפנות למעבדה שינקו אותו.
    או, אם אתה מעיז לעשות זאת בעצמך (והמחשב לא באחריות) – פתח את המחשב ועשה זאת בעצמך.
    כל מה שצריך זה קצת חוש טכני ולדעת איך לעקוב אחרי ההוראות.

ראה כאן סרטון לדוגמא

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.