פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › קיבלתי שירות גרוע מחברת מחשבים מסוימת
- This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 13 years, 1 month by
יניב.
-
מאתתגובות
-
24 בדצמבר 2012 בשעה 17:00 #50380
נדיה
חבראני לא מבינה את המומחים במרכאות שמפרסמים את עצמם בכל אתר האינטרנט ועושים עבודה גרועה ביותר! מה הם חושבים שהלקוח הוא מטומטם ולא יכול לפרסם את האמת באותם האתרים?
למשל לפני כחודש נתתי ל[צונזר] מחברת [צונזר] מחשב לתיקון. (החיבור של החשמל לא עבד).
הוא בדק ואמר שלוח האם שבור וצריך לתקן אותו. חוץ מזה הבטיח לתקן חיבור לחשמל, פד, מיקרופון ומקלדת, ורשם את זה בדוח. הוא אמר גם שתיקון של לוח אם מאד מסובך וכל העבודה עולה 800 ש"ח. בנוסף, הוא נתן לי קבלה עם אחריות של 3 חודשים.שילמתי 800 ש"ח, אך הסתבר שהוא לא תיקן את הפד, מיקרופון והמקלדת!.
ובנוסף, אחרי שבועיים החיבור לחשמל חזר לאותו מצב שהייה לפני התיקון.התקשרתי אליו, והוא אמר שאין לו את הזמן לקבוע לי פגישה, ואמר להתקשר בערב. בערב התקשרתי ואף אחד לא ענה. התקשרתי הרבה פעמים – ללא תשובה.
אחרי שבועיים המחשב הפסיק לעבוד בכלל.
התקשרתי אליו עוד פעם, הוא ענה, צעק עלי, העליב אותי ואמר שהדבר היחיד שהוא מוכן לעשות זה להדביק את הפתח בחיבור לחשמל, ואם המחשב לא יעבוד – הוא מוריד את אחריותו. באתי אלו למעבדה. הוא פגש אותי בגינה, לא רצה שאני אכנס למעבדה כדי לעשות את הבדיקה למחשב, עוד פעם דיבר בצורה לא מקובלת, פגע בי ואמר שהוא יכול לקחת את המחשב לבדיקה, אבל הוא לא יכול להגיד לי מתי הוא יחזיר לי אותו – שבוע , חודש, חודשיים – אין לו תשובה.הייתה לי עוגמת נפש רבה מהשיחה ולא רציתי להשאיר לו את המחשב לתקופה לא מוגבלת והלכתי למומחה מחשבים אחר.
המומחה השני בדק את המחשב ואמר שהמומחה הראשון לא נגע בלוח האם, והדבר היחידי שנעשה במחשב – זה הלחמה של מחבר המתח השביר. המומחה השני גם הסביר לי שהפעולה הזאת לא עושים כבר הרבה זמן בגלל שהיא גורמת נזק למחשב ומחזיקה מעמד לא יותר מחודש וזה עולה לא יותר מ-100 ש"ח ובשום פנים ואופן לא 800 ש"ח שלקחו ממני . היה צריך להחליף את המחבר המתח השביר במקום להלחים.המומחה השני גם אמר שעקב התיקון נגרם נזק למחשב שהתברר בעוד 500 ש"ח ששילמתי למומחה השני לתקן אותו. יש לי גם את המכתב שהמומחה השני כתב על כך וגם תמונות של תיקונים במחשב, ועם כל זה אני הולכת לבית משפט. העורך דין אמר לי שפעילות של הטכנאי הראשון – זה הטעיה מכוונת של הלקוח.
ולמרות כל זאת – הוא מפורסם בהרבה אתרים כאילו הוא מומחה גדול!מה תגידו על כל הסיפור?
[עריכה: פרטים מזהים הושמטו, ושגיאות קלות תוקנו]
itsho 2012-12-24 20:53:13 24 בדצמבר 2012 בשעה 20:41 #50385itsho
מנהל בפורוםראשית, צר לי על המקרה, ואני תמיד מרגיש רע כשאני שומע על טכנאים שמנצלים את חוסר הידע של הלקוחות, ו/או גובים מחירים מופרזים.
לבי איתך, ואני מאחל הצלחה במשפט.אבל, הפורום שלנו נועד לפתרון בעיות או להתייעצות בנוגע לבעיות קיימות שעדיין ניתן לפתור – ולא לפרסום (גם שלילי) של אנשים.
לכן צינזרתי את הפרטים המזהים.בכל מקרה, אני ממליץ שתפני למועצה להגנת הצרכן – ולאמון הציבור (בנוסף על פנייתך לעורך הדין).
הרבה הצלחה.
itsho 2012-12-24 20:51:55 24 בדצמבר 2012 בשעה 23:26 #50387יניב
מנהל בפורוםאנחנו גם נשמח לעזור לך במידה ויש לך שאלות או ספקות לגבי תקלה כזאת או אחרת במחשב.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.