1. עד היום פתיחת GMAIL היתה ע"י לחיצה על האייקון בסרגל הכלים של גוגל.לפעמים התבקשה בתיבת השיחה שנפתחה הקלדה של שתי אותיות ראשונות של הסיסמא וקבלתי פתיחה מושלמת.נכון לעכשו ,לפתיחה אני נאלץ לרשום את כל שם המשתמש ואת כל הסיסמא.מה נשתנה?
2. האם אפשר לעבוד בWIN 7 עם פורמט הספריות של WIN XP ?לדעתי שיטת נושא הספריות ב-WIN 7
לענין הספריות בWIN7 .בניגוד לXP למשל אין לי הרבה בחירה לאיזה ספריה להעביר את הקובץ .כמו כן נוצרים לי עשרות קבצים משונים שאיני יודע מהיכן הגיעו ומה הם עושים בספריה. בXP אני בוחר לי את הספריה ושולח את הקובץ לשמירה.הכל לפי רצוני ולא לפי חלוקה שאין לי שליטה עליה.
לגבי הכניסה לGMAIL .בזמנו היה לי בסרגל הכלים של גוגל איקון של תיבת הדואר ,לחיצה עליו שלחה אותי לתוך הדואר ללא שם משתמש או סיסמא.עתה אותו איקון לא מבצע זאת אלא פותח תיבת שיחה ובה מבקש שם משתמש וסיסמא מלאים.קרה משהו שאיני יודע מהו. לכן אני שואל .הדפדפן שלי הוא מיקרו סופט 9.
1. לגבי שמירת הסיסמאות בInternet Explorer 9: נסה, בעזרת הכלי הזה, לאפס את הסיסמאות השמורות. (הסבר על הכלי ניתן לראות כאן).
2. לגבי הספריות, צר לי, אך עדיין לא הבנתי את הבעיה. ציינת 2 דברים: א. "אין לי הרבה בחירה לאיזה ספריה להעביר את הקובץ". -תוכל להעלות צילום מסך של מקרה כזה ?
ב. "נוצרים לי עשרות קבצים משונים שאיני יודע מהיכן הגיעו ומה הם עושים בספריה" -האם תוכל להעלות צילום מסך גם של הקבצים הללו ?