except_handler4_common

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    משה
    חבר
    עשיתי
    שידרוג של התוכנה teamviewer לגירסה העדכנית ואני מקבל את ההודעה הבאה:
    {לא נמצאה נקודת כניסה} לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה
    except_handler4_common_ של ההליך בספריית הקישור הדינאמי msvcrt.dll.

בעבר זה קרה לי כאשר ניסיתי לעדכן את חבילת ה k-lite-codec מגירסה 6.9
    לגירסה שמעל 7 ואז כאשר ניסיתי להפעיל את הנגן bsplayer או את ה- media
    player classic שבא עם החבילה וגם אז קיבלתי את ההודעה המעצבנת הנ"ל ולכן
    חזרתי לגירסה הישנה. חיפוש בגוגל לא העלה פיתרון חוץ מאשר למחוק את הקובץ
    dwmapi.dll אבל זה לא עזר. אגב, אם זה חשוב, אני עובד עם
    xp-home-sp3
    itsho
    מנהל בפורום

נשמע כמו וירוס.
    באיזו תוכנת אנטי וירוס אתה משתמש ?
    אני ממליץ על Avira (תוכנה חינמית)

משה
    חבר

אני משתמש ב-eset smart security מעודכן. זה לא וירוס, אם תסתכל בגוגל תראה שזו בעיה לא קלה. מה שהבנתי מאיזה פורום של תיכנות הוא שהקובץ msvct.dll שדרך אגב, הוא קובץ שהרבה תהליכים משתמשים בו, הוא קובץ חשוב במערכת, שישנן חברות ששינו אותו וכנראה שמכאן הבעיה. הקובץ הוא חלק מהספריות של ++c. ואצלי הוא קיים גם בספריה של התוכנה dap ושל התוכנה totalmedia (בשני המקרים הללו הגירסה ישנה יותר). יתכן וצריך להשיג גירסה מעודכנת, הבעיה היא שזה חלק מהסיסטם ואי אפשר סתם כל למחוק אותו, או להחליף אותו. כי גם במצב בטוח המערכת משתמשת בו. ואם מוחקים אותו חלונות לא עולה!!!

itsho
    מנהל בפורום

לא הייתי ממהר לקבוע בצורה נחרצת כל כך שאין לך וירוס, היות שאין אף אנטי וירוס מושלם.
    אני בד"כ עובר מתוכנת אנטי וירוס לרעותה כל פרק זמן מסוים. שקול זאת.

לגופו של עניין:
    הקובץ msvct הוא קובץ שמאפשר להריץ קוד שנכתב בשפת Visual C (נקרא גם Runtime Library – ואלה גם ראשי התיבות של הקובץ).
    התוכנה TeamViewer זקוקה לקובץ זה, ואינה מצליחה לרוץ מכיוון שיש לה בעיה למצוא את הEntryPoint ("נקודת הכניסה") בקובץ msvcrt.
    כלומר, יתכן שהקובץ msvcrt שנמצא בתיקיה של Teamviewer לא תקין, ויתכן שיש קובץ אחר במחשב (שנושא את אותו שם), שמפריע לפעולה התקינה.

אני עדיין חושב שמדובר בוירוס, כי לרוב, הוירוסים מתעסקים עם קבצים שכאלה (קבצים שחשובים עבור הפעלת תוכנות אחרות), ומשנים אותם.
    כמובן, יתכן גם שתוכנה כלשהיא דרסה את הקובץ המקורי והחליפה בעותק ישן יותר. זה מה שמיקרוסופט טוענים במאמר הזה .

אם עדיין לא עובד – עצות נוספות:
    1. עשה חיפוש במחשב עבור קבצים עם שם זה, ובדוק את הגירסאות של הקבצים. – אם אתה רואה שיש אי תאימות בין הקבצים, כתוב כאן את המיקומים של הקבצים והגירסאות (ניתן להוסיף בתצוגה של סייר וינדוס עמודת "גירסת קובץ/גירסת מוצר").
    2. נסה להתקין מחדש את TeamViewer לתיקיה אחרת
    3. נסה להתקין TeamViewer בגירסה אחרת
    4. נסה להוריד מכאן את החבילה החדשה ביותר של Visual C++ Runtime.

המלצה כללית, אל תנסה להוריד קבצי DLLים ספציפיים מאתרים לא מוכרים שמציעים פתרון לכל בעיה. ברוב המקרים – מדובר בוירוס… עדיף להוריד ישירות ממיקרוסופט.
    itsho2013-01-09 20:25:10

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.