תוצאות חיפוש מFunmoods במקום גוגל

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים תוצאות חיפוש מFunmoods במקום גוגל

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    יגאל
    חבר

שלום, כשאני מקליד ערך כלשהו בחלון ה-URL של אקספלורר, התשובות מגיעות ממנוע חיפוש שנקרא funmoods.com. האם תוכל לשלוח לי הנחיות איך להביא לכך שהתשובות יגיעו מגוגל ולא מ-Funmoods? תודה מראש, יגאל

יניב
    מנהל בפורום

כנס להתחל> הפעלה > ותרשום שם drivers ואישור

כנס לתיקייה ETC 
    ושם מחק את HOST ו LMHOST והפעל את המחשב מחדש.
    יגאל
    חבר

תודה. יש לי מערכת הפעלה באנגלית. מה המקבילה של  "הפעלה" באנגלית? לא מצאתי שום בדבר ב-Start שמזכיר לי "הפעלה".

תודה
    יגאל
    הילה
    חבר

[QUOTE=Igal01]תודה. יש לי מערכת הפעלה באנגלית. מה המקבילה של  "הפעלה" באנגלית? לא מצאתי שום בדבר ב-Start שמזכיר לי "הפעלה".

תודה
    יגאל

[/QUOTE]

ליגאל,
    ככה זה באנגלית:
    start > run> drivers

יגאל
    חבר

תודה, אבל כשאני עושה את זה, זה מעלה תוכנה שמתקינה דרייברים של המדפסת שלי. האם תוכלו לתת לי הנחיות איך להגיע ל-folder הזה מבלי  להשתמש ב-Run?

itsho
    מנהל בפורום

funmoods מתקינה לך סוג של רוגלה ש"חוטפת" (Hijack) את שיטת החיפוש.
    איך מסירים את הרוגלה הזו – ראה כאן מגוון שיטות.
    השיטה המומלצת (לטעמי) היא להתקין ולסרוק את המחשב בעזרת תוכנת האנטי-רוגלות Malwarebytes

יגאל
    חבר

תודה, איתמר

מה שמפתיע אותי הוא, שבכל פעם שאני משתמש ב-malware הוא מנקה כמה קבצים שנקראים funmoods, ואז זה חוזר.
    אבל בזמנו אתה גם נתת לי דרך לשנות את מנוע החיפוש ש-firefox פונה אליו, ולהפוך את ה-default ל-google.
    כלומר, אם אני מקליד ערך כלשהו בתיבה שנועדה ל-URL, זה אוטומטית פונה לגוגל כדי למצאו את הערכים, בדיוק כמו בכרום. האם אפשר לעשות זאת גם ב-Internet Explorer?
    תודה
    יגאל
    itsho
    מנהל בפורום

אם הרוגלה חוזרת, משמע שצריך לעשות ניקוי ידני או לפחות ניקוי "חזק" יותר.
    אם מריצים את Malwarebytes כשוינדוס נמצא במצב בטוח (safe mode), התוצאות טובות בהרבה.

בנוסף, האם ראית את הסרטון שבקישור הראשון ?

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.