פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › פד עכבר שהפסיק להקליק This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 2 months by יניב. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 3 באפריל 2013 בשעה 21:08 #51456 סמדר מיטרניחבר שלום רב, יש לי תקלה מצחיקה אבל מציקה. כנראה הבן שלי לחץ על משהו ועכשיו פד העכבר שלי אינו מקליק. אני אסביר. עד לפני כמה ימים יכולתי לבחור בין להקליק באמצעות הכפתורים או ע"י טפיחה על פד העכבר. עכשיו, אמנם העכבר מצביע אך אין לי אפשרות להקליק בעזרתו. אשמח לדעת אם מישהו נתקל במקרה כזה ואם כן, אין אפשר להחזיר את המצב לקדמותו. ניסיתי ללחוץ על כל הלחצנים הקשורים ל- FN – זה לא עזר. תודה רבה וערב טוב, סמדר 4 באפריל 2013 בשעה 22:24 #51466 אברהםחבר בחלק מן המחשבים (מחשבי טושיבה למשל) יש אייקון בשורות המשימות שאחראי על הגדרות העכבר- בין היתר אם לאפשר לחיצה על משטח העכבר. 4 באפריל 2013 בשעה 22:45 #51468 יניבמנהל בפורום הסתדרת? איזה דגם יש לך? מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר