פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › העכבר לא מתפקד בצורה רגילה This topic has 5 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 17 years, 8 months by tiranbh. מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) מאת תגובות 8 ביוני 2008 בשעה 14:44 #5162 tiranbhחבר בכל פעם שאני לוחץ לחיצה בודדת ב"שולחן העבודה" על קובץ מסויים, אז הוא מגדיר אותו כלחיצה כפולה. דוגמה: אם אני לוחץ על "סל האשפה" אז אני נכנס אוטומטי לתוך הספריה של סל האשפה. המצב הזה כבר גורם לי לפתיחת חלונות ולקבצים לא חיוניים. 8 ביוני 2008 בשעה 15:36 #5164 אריאל הלפרטמנהל בפורום היכנס ל- לוח הבקרה/עכבר/לחצנים ושם במהירות לחצנים כפולה שנה את המהירות מהכי איטית למהירה ספר אם הסתדר 8 ביוני 2008 בשעה 17:22 #5168 tiranbhחבר לצערי לא…………., אם אני לוחץ לחיצה אחת, הוא מכניס אותי שוב ללחיצה כפולה. לחצי לחיצה בודדת בלי אישור הרצה, והוא הריץ את התוכנה שאני לא רוצה שתפתח. 8 ביוני 2008 בשעה 21:07 #5174 אבי לוימנהל בפורום בדוק באם התקנת דרייבר מסויים לעכבר. אם כן, כנס להגדרות דרך האייקון בשורת המשימות או מלוח הבקרה. נמצאות שם אפשרויות נוספות לשימוש בעכבר. אם לא התקנת דרייבר מסויים, נסה להחליף עכבר ולבדוק. 9 ביוני 2008 בשעה 14:02 #5187 אור אוחנהחבר אם העיבה היא כמו שאני חושב ומתחת לכל איקון גם מופיע לך קו תחתון אז הינה הפתרון לבעיה .. התחל > לוח בקרה > אפשרויות תיקיה > שמה אתה תיראה את לשונית "כללי" מחולקת לך לשלושה חלקים : א.משימות ב.עיון בתיקיות ג.לחץ על פריטים לפי ההוראות הבאות ב"לחץ על פריטים לפי ההוראות הבאות" יש לך ארבעה אופציות .. והראשונה מסומנת .. אתה צריך לבחור באופציה הרביעית וללחוץ על אישור. מקווה שעזרתי .. תהנה .. 9 ביוני 2008 בשעה 14:44 #5189 tiranbhחבר כל ההגדרות נכונות, למרות שהעכבר לא מתפקד בצורה נכונה. נראה לי שהכי טוב לקנות עכבר חדש. מאת תגובות מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר