reboot and select proper boot device [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים reboot and select proper boot device [בעיה נפתרה]

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    עקרון
    חבר

להלן רשום לי:                                                                                                                                                                        сd-rom boot priority…no medium                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key_                                                                                                                                                                                          אשמח אם תעזרו לי!!חיוך

אבי לוי
    מנהל בפורום

אחת מהאפשרויות הבאות:

1. כבל הנתונים מנותק \ לא מהודק כהלכה לכונן הקשיח או ללוח האם.
    2. כבל החשמל מהדיסק ללוח  כנ"ל.
    3. שונו הגדרות אתחול (BOOT) בתפריט הביוס והמחשב מוגדר לעלות רק ממקור אחד שאינו זמין.
    4. הכונן הקשיח אינו מתפקד בכלל \ מת.
    ציין באם הייתה התעסוקות לאחרונה בחומרה, או בהגדרות ביוס, או שנשמעו נקישות ורעשים מוזרים מכיוון המחשב.
    עקרון
    חבר

כן כנראה צדקת תודה רבה…. קריצה אבי לוי

אבי לוי
    מנהל בפורום

בכייף !

עקרון
    חבר

זה יכול להיגרם מווירוס?

אבי לוי
    מנהל בפורום

לא,  עד כמה שידוע לי.