כרטיס רשת אלחוטי RTL8187 לא מוצא רשתות

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים כרטיס רשת אלחוטי RTL8187 לא מוצא רשתות

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    עידן
    חבר
    שלום. יש לי בעיה עם כרטיס רשת אלחוטי RTL8187 מובנה במחשב נייד לנובו S10e.
    הכרטיס לא מוצא רשתות אלחוטיות. הוא פעל כשורה עד לא מזמן.. איתר רשתות, התחבר, גלש.
    לדעתי, כשפירמטתי והתקנתי מחדש את הווינדוס 7 (32 סיביות) – מחקתי קבצים מהרג'יסטרי וזה מה שגורם לתקלה.
    מס' "תקלות" שכבר שללתי:
    1. הדרייברים המתאימים של דגם הכרטיס (לווינדוס 7) מותקנים. אפילו הוסרו והותקנו מחדש ע"י מסך "ניהול המחשב" ומנהל ההתקנים. בנוסף, מנהל ההתקנים מעיד שהכרטיס הותקן כשורה. הדרייברים הורדו באמצעות Windows Update באופן אוטומטי וגם וניסיונות להורדה ידנית מאתר האינטרנט של REALTEK.
    2. הנורית שמעידה שהכרטיס מופעל – דולקת (אחרי לחיצה על המקש במקלדת בשילוב המקש Fn).
    3. המחשב נמצא בטווח של רשתות אלחוטיות (של הבית ורשתות נוספות שבסביבה). מכשירים אחרים שברשותי מוצאים אותן ללא בעיה. הכרטיס הנ"ל לא מוצא כלום. אף לא רשת אחת! לציין שהרשת האלחוטית הביתית מוגדרת לשדר SSID (לא מוגדרת כנסתרת).
    4. מבחינה פיזית, הכרטיס נראה תקין, מגעים נוקו כראוי מאבק, הכרטיס הוכנס כראוי למקומו, חוט האנטנה מחובר לכרטיס כראוי. אלא אם כן ישנו נזק שלא נראה לעין (סיכוי קלוש כי אין סיבה שהכרטיס יינזק בצורה כלשהי. המחשב נשאר מונח בבית במקום בטוח).
    שוב, לדעתי בתהליך פירמוט המחשב, חלוקת הכוננים והתקנת הווינדוס7 מחדש – מחקתי קבצים מהרג'יסטרי וזה מה שגורם לכרטיס לא לתפקד. לפני הפירמוט/התקנת ווינדוס/התעסקות ברג'יסטרי – הכרטיס עבד כשורה.
    אני כבר התייאשתי :/
    מאמין שיש כאן תותחים שידעו מה עשויה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה.
    תודה רבה.
    עידן
    עידן
    חבר

תיקון: לא מדובר במחשב נייד לנובו!!! טעיתי בדגם מחשב אחר שברשותי.
    מפרט המחשב (אמנם כללי ביותר) מופיע בחתימה המצורפת.
    idanf6202013-05-02 19:48:39

אבי לוי
    מנהל בפורום

שלום עידן

לא ברור כיצד נמחקו ערכים ברישום לאחר פרמוט והתקנת מערכת.
    אלא אם כן מחקת באופן יזום ערכים מסויימים ברישום.
    תיקון כזה דומה למציאת מחט בערימת שחת.
    אולם קיים פתרון שעלול לסייע, אם כי אני מאד סקפטי לגבי התקלה שלך.
    קרא את המאמר הזה והרחב את כל הקטגוריות שלו.
    בהצלחה !
    עידן
    חבר

היי

אעשה את הבדיקה שאתה מציע. מקווה שהיא תניב תוצאות.
     תודה  רבה על תגובתך ועזרתך.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.