פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הודעה לא ברורה שתוקעת את המחשב [בעיה נפתרה] This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 1 month by אבי לוי. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 6 במאי 2013 בשעה 22:44 #51862 מיריליסחבר בימים האחרונים מופיעה לי הודעה קטנה בצד השמאלי של מסך המחשב בכל פעם שאני פותחת את mozilla firefox' זהו תוכן ההודעה: < name="prtctFrm"> Browser settings change An unknown change was detected on your browser's search settings: < name="prtctOptn" ="" ="yes" value="dcln" =""> Keep my current settings. < name="prtctOptn" ="" value="acpt" =""> I am aware of this change and approve it. מה פשר ההודעה? היא נשארת קבוע על המסך ולא זזה. היא גם תוקעת את המחשב, פתאום באמצע העבודה, בד"כ שאני לוחצת X ליציאה, הכל נתקע, התוכנית לא מגיבה והפתרון היחיד שלי הוא ללחוץ על alt+ctrl+del וזה לא פתרון… מה לעשות? 7 במאי 2013 בשעה 00:14 #51864 אבי לוימנהל בפורום סיכוי טוב "שהתיישבה" לך תוכנת רוגלה או ווירוס. על מנת להפטר מהצרה פעלי לפי המוסבר פה. נקי את שאריות הגלישה שלך – בהתקנה יש להוריד מסימון את ה V "מהתקן את סרגל הכלים של יאהו" לאחר מכן שגרי סריקה מלאה למחשב לאחר עדכון התוכנית – ראי פה. באם לא מדובר במזיק והמחשב נקי, עלייך להגדיר את ספק החיפוש שלך מחדש בדפדפן. באם עדיין המטרד מופיע, הסירי את הדפדפן, אתחלי את המחשב והתקיני אותו מחדש בגרסתו האחרונה מכאן בהצלחה ! 7 במאי 2013 בשעה 16:41 #51868 מיריליסחבר תודה על המענה. הורדתי את 2 התוכנות הנ"ל והפעלתי אותן. עכשיו, איך מסירים את הדפדפן? והאם בהסרת הדפדפן- זה ימחוק לי את כל הכתובות שנמצאות אצלי במועדפים? 7 במאי 2013 בשעה 16:52 #51871 אבי לוימנהל בפורום האם המחשב היה נקי או שמא נמצאו מזיקים ? בהתקנה חוזרת, המועדפים ימחקו. המתיני עם ההסרה של הדפדפן, ישנם עוד דרכים לבצע זאת. יש להכנס בדפדפן לכלים > הרחבות > ולהסיר משם את ההרחבה הגורמת לתקלה שלך. יתכן וזו הרחבה של בבילון או הרחבה אחרת. לאחר מכן יש להסיר אותה גם התפריט הוספה והסרה של תוכניות מלוח הבקרה. אם לא הסתדרת… פני אלי ואשתדל לסייע לך. 7 במאי 2013 בשעה 18:09 #51873 אבי לוימנהל בפורום פתרון: הסרת מזיקים ומחיקת ההרחבה של בבילון מתפריט ההרחבות של שועל האש. שמחתי לסייע ! מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר