פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיות במהירות גלישה [תשובה התקבלה] This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 1 month by אבי לוי. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 13 במאי 2013 בשעה 13:21 #51971 temaniחבר אני גולש על מהירות 15 ככה לפחות רשום בחברה גם בבזק וגם בנטוויזן אבל שאני עושה בדיקת מהירות זה מראה לי שזה גולש על מהירות 8.65 דברתי עם בזק הם שלחו תכנאי שבא עם מחשב נייד והתחבר למודם שלי ואצלו זה היה מהירות 15 לפי מה שהתכנאי של בזק אומר שזה בעיה במחשב עשיתי הכל הכלפתי כבלים , כרטיס רשת ושום דבר לא עוזר האם מישהו מכיר את הבעיה הזו ויודע איך לפתור אותה אני ישמח מאוד 13 במאי 2013 בשעה 16:21 #51972 אבי לוימנהל בפורום ציין את סוג מערכת ההפעלה שלך. האם אתה גולש דרך ראוטר באופן אלחוטי ? האם אתה משתמש במתאם רשת USB ? האם בחיבור ישיר בכבל רשת ? מה התוצאה שלך בהורדה והעלאה בקישור הזה ? 13 במאי 2013 בשעה 19:24 #51975 temaniחבר ציין את סוג מערכת ההפעלה שלך. וינדוס אקס פי האם אתה גולש דרך ראוטר באופן אלחוטי ? לא האם אתה משתמש במתאם רשת USB ? לא האם בחיבור ישיר בכבל רשת ? כן 13 במאי 2013 בשעה 19:25 #51976 temaniחבר מהירות הגלישה בקישור 7.49 14 במאי 2013 בשעה 00:38 #51979 אבי לוימנהל בפורום תחזיק חזק (: בתור התחלה הרץ סריקה מלאה למחשב – ראה מדריך. באם נמצאו מזיקים, אתחל את המחשב ועבור לשלב הבא. בצע איפוס רשת ידני או באמצעות כלי התיקון של מיקרוסופט – ראה מאמר. במידה ואין שינוי – הפעל והרץ את הקובץ מכאן ימני על הקישור > שמור כ.. (שמירה בשם) סגור את כל התוכניות והפעל את הקובץ משולחן העבודה. שולחן העבודה יעלם, תקבל ציפצוף והמחשב יאתחל את עצמו. אם לאחר כל הפעולות הנ"ל, אין שינוי. בדוק עם מחשב נייד או נייח אחר. בהצלחה ! מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר