פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › כל התקנה נמחקת מיד עם כיבוי המחשב [תשובה התקבלה] This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 1 month by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 16 במאי 2013 בשעה 21:18 #52002 guyחבר רכשתי לבתי מחשב נייד מסוג אסוס עם מערכת הפעלה ווידוס 7 לטובת לימודים בבית הספר. הבעיה:לא ניתן לשמור שום תוכנה ע"ג שולחן העבודה.כל תוכנה חדשה שמוותקנת נמחקת מייד עם כיבוי המחשב.(לדוגמא:גוגל כרום) כיצד אני מסיר את הדבר הנ"ל? תודה מראש 17 במאי 2013 בשעה 10:19 #52017 itshoמנהל בפורום נשמע כמו בעיה בפרופיל המשתמש בוינדוס. נסה ליצור משתמש חדש בוינדוס ודווח אם הבעיה עדיין קיימת. 17 במאי 2013 בשעה 13:02 #52018 אבי לוימנהל בפורום לי זה נשמע כמו תוכנה להגנה בפני כתיבה לדיסק כדוגמת Deep Freeze נסה את הפתרון של ITSHO קודמי ואם גם לאחר יצירת יוזר אדמיניסטרטור חדש, הוא נעלם כלא היה לאחר אתחול המחשב, יש לברר ברשימת התוכניות המותקנות, מה בדיוק מותקן שם ולפעול בהתאם. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר