פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › עזרה עם תוכנת dropbox This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 7 months by itsho. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 19 במאי 2013 בשעה 10:15 #52034 אורלי כהןחבר היי אני שומרת מסמכים בתוכנת dropbox לפעמים בקובץpdf לפעמים כווארד ולפעמים כמצגת pp אני צריכה לייצר להם קישור (ליינק ) הבנתי שאפשר ליצור זאת אך אינני מצליחה כל קישור שאני מפיקה מופיע לי תיבה חסומה לאנשים חוץ ממני – האם תוכלו לעזור לי בזה ? תודה אורלי 9 ביוני 2013 בשעה 01:28 #52189 itshoמנהל בפורום עלייך ליצור תיקיה ציבורית (ואז לכולם – ללא הגבלה) תהיה גישה לקבצים שבתיקיה, או להשתמש בשיתוף עם אנשים ספציפיים בעזרת המדריך הזה 9 ביוני 2013 בשעה 07:32 #52205 אורלי כהןחבר ראשית תודה על התשובה שני דברים – את התיקיה הציבורית אני צריכה ליצור או שהיא מובנת ? כי יצרתי תיקיית publes עשיתי שיתוף קבצים ממנה ועדין מי שקיבל את הקבצים ראה תיבה עם שרשראות (שהוא לא מורשה לגשת לקבצים ) אשמח לתשובה אורלי 25 ביוני 2013 בשעה 09:28 #52367 itshoמנהל בפורום הי, אם לא הסתדרת: תיקיה ציבורית יש ליצור, או לפחות לסמן תיקיה קיימת כציבורית. אם מי שקיבל את המייל עדיין רואה שרשרת משמע שלא שיתפת את הקבצים… ראי את הלינק שנתתי בתשובה הקודמת – יש שם הסבר ותמונה איך לשתף אפילו רק קובץ ספציפי (לחיצה ימנית > DropBox ואז Share Link) מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר