פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 17 years by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 10 ביוני 2008 בשעה 07:17 #5211 שיחבר קראתי קצת באינטרנט חומר על תקלות של מסך כחול והודעה של DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL והבנתי שזה כשל חמור בלוח האם ושצריך להחליפו. העניין הוא, שהתקלה שאליה מייחסים כשל חמור זה כתובה ללא המילה DRIVER שמופיעה אצלי. שאלתי היא האם אני צריך להחליף את לוח האם או לא ? תודה מראש שי 10 ביוני 2008 בשעה 07:30 #5212 blueחבר אני מאמין שזה בעיה של דריבר שלא התקנת נכון אם לא ,היתי מציע לך להפעיל את המחשב ללא כל התקן USB לראות אם זה עדיין קורה…. רוב הסיכויים שזה לא בעיה של לוח 10 ביוני 2008 בשעה 08:24 #5216 אבי לוימנהל בפורום בהנחה שלא התקנת חומרה חדשה והשגיאה מופיעה גם כאשר כל ההתקנים החיצוניים מנותקים. התקלה הזאת נובעת ברוב המקרים מהזיכרון. (RAM) נסה לאפס את הביוס ע"י ניתוק המחשב מרשת החשמל, הוצאת הסוללה שעל לוח האם ולחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. אלו הפתרונות השכיחים לשגיאה הזאת. אם איפוס הביוס לא עזר, יש לפנות למעבדה. Rush2008-6-10 8:25:20 מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר