צפיה מקרטעת בוידאו ואיטיות בפיירפוקס

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים צפיה מקרטעת בוידאו ואיטיות בפיירפוקס

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 16 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    SweetG
    חבר

אני גולש על מיני מאק בפיירפוקס, אני צופה אדוק בוידאו אך הקליפים נוטים לקפוא וליצור באפרינג, רוחב פס מאד קצר…

התקנתי את Mackeeper שהוא ה internt security של מאק ואולי השינוי היה מזערי לא יותר.
    מה עושים??
    itsho
    מנהל בפורום

מה רוחב הפס שלך ?

SweetG
    חבר

התכוונת מהירות אינטרנט? 2 מגה לדעתי, איכות 240 הכי נמוך, עדיין הוידאו נעצר, אני צריך ללחוץ על pause ואז לחכות כמה דקות שהוידאו ינוגן.

אבי לוי
    מנהל בפורום

ניקוי קבצים זמניים פעולות תחזוקה שוטפות, 

מערכת נקייה ממזיקים, שימוש בדפדפן עם מינימום הרחבות,
    יכולים לשפר את זרימת הנתונים.
    עוד פקטור שיש לקחת בחשבון זה החיבור לרשת.
    אלחוטי \ קווי סוג החומרה (כ. רשת) ועוצמת השידור של הראוטר.
    בהצלחה !

SweetG
    חבר

אני עובד על ספארי, מנקה יומית עם Mackeeper, אין לי שום הרחבות עליו, בפיירפוקס יש לי. אולי להתקשר לספק אינטרנט.

מאק חדש, חזק כמו סוס.
    itsho
    מנהל בפורום

1. בדוק את רוחב הפס שלך באמצעות SpeedTest.net

2. התקן את Chrome מכאן, ונסה לבדוק האם הבעיה קיימת גם שם (לכרום יש תמיכה מובנית בHTML5)
    SweetG
    חבר

רשום ping: 32ms

download speed:3.40 mbps
    upload speed: 0.54mbps
    מה זה אומר?
    itsho
    מנהל בפורום

זה אומר שרוחב הפס שלך הוא כנראה 5 מגה. 

המלצה חמה – פנס לספקית האינטרנט ובדוק כמה אתה משלם, והאם לא כדאי לך לעבור לתוכנית מהירה יותר (ולרוב גם זולה יותר).
    ברוב המקרים ובפרט בתוכניות ישנות שממשיכות "לרוץ", המחיר נוסק לגבהים מטורפים בעוד שהמהירות נשארת נמוכה יחסית לשוק.
    בלי קשר, אתה מחובר באלחוטי או בכבל רשת לראוטר ?
    SweetG
    חבר

5 מגה זה טוב לא?

מחובר ישירות למודם, תשתית של הוט וברק נטוויזן כספק. משלם נורמלי.
    itsho
    מנהל בפורום
    1. 5 מגה זה טוב למשתמש ביתי פשוט. עליך להחליט איזה סוג משתמש אתה…

2. אני לא יודע מה זה משלם נורמלי (לצורך העניין, עשה השוואה בין זה לזה, ובכלל, תמיד מומלץ להשוות מחירים עם אתרים כמו "כמהזה" וכדו').

3. ולעניין התקלה עצמה – אם אתה מקבל 3.4 מגה במקום 5 בחיבור חוטי – זה אומר שמשהו/מישהו "אוכל" לך חלק מרוחב הפס.
    יתכן שזה מישהו שגונב לך מהרשת האלחוטית, יתכן שיש לך תוכנת ריגול/וירוס (כן, גם למק יש…).
    ובאותו עניין, התוצאה השניה בגוגל לחיפוש "MacKeeper" היא "אל תתקינו את MacKeeper" כי יתכן שהתוכנה עצמה היא סוג של תוכנת ריגול.
    4. איני מתמחה בMAC, והייתי ממליץ לך לפנות לטכנאי MAC שיוודא שהמחשב שלך "נקי".
    5. בינתיים, באפשרותך לנסות לגלוש באמצעות מחשב אחר או מכשיר סלולרי שיכול להתחבר לרשת האלחוטית שלך – ולבדוק בו את הבעיה ואת מהירות הגלישה בעזרת SpeedTest.net.
    6. האם הבעיה קיימת גם בChrome ?

itsho2013-07-02 19:55:47

SweetG
    חבר

בכרום חווית הגלישה בוידאו נעימה הרבה יותר וגם מהירה

לגבי Mackeeper אני מופתע משום שיש להם צוות תמיכה בצאט 24/7 והם עזרו לי פעמיים בחודש האחרון.
    קראתי את המאמר והופתעתי שבעתיים..
    אם כך הבעיה היא בפיירפוקס (שם יש הרחבות שאני צריך)  בסאפרי בגלישה היא גם איטית. בכרום לא
    האם מישהו עדיין אוכל לי את הפס?
    SweetG
    חבר

וזו התשובה שקיבלתי מהתמיכה של Mackeeper:

n May/June of 2012 we were the victim of a massive "Negative P.R. Campaign" by an unethical competitor who used paid blog posts, advertisements and an army of comment and forum spammers to make false claims and scare potential customers. The bad thing about the internet is that anyone can have their reputation destroyed at anytime and for any reason. Many industry professionals use MacKeeper and have given it their approval. MacKeeper has won numerous awards and ZeoBIT is listed as one of the Top 10 Antiviruses in the world according to the Reactive and Proactive Test from VB100. We are a proud member of The Better Business Bureau of the United States and Canada. We focus on our products and service, while our competitors are busy trying to tarnish our reputation. Unfortunately, that is the business environment we are in and the only thing we will do is continue to invest in our research and development to make the best applications possible. We believe that focusing on our products before wasting time slandering our competitors is a much better business strategy in the long run.

also According to http://mac-antivirus-software-review.toptenreviews.com/ a site with over 10 million visitors a month... we are #1!
    תקציר בתרגום חופשי:
    במאי\יוני 2012, מתחרים של MacKeeper התקיפו אותנו ב"קמפיין יחסי ציבור שלילים". 
    הם שילמו לבעלי אתרים, בלוגים, ספאמרים, ופורומים בשביל שיכתבו עלינו מידע שגוי ושלילי.
    התוכנה MacKeeper היא תוכנה לגיטימית וזכתה במספר פרסים.
    ניתן לראות באתר הזה (אתר עם 10 מליון מבקרים בחודש), שאנחנו נחשבים בתור מספר אחת כאנטיוירוס למקינטוש.
    הערה מitsho: ערכתי את התגובה בשביל להוסיף את התרגום…

itsho2013-07-04 17:45:56

itsho
    מנהל בפורום

הי,

כפי שכתבתי – אני לא מחשיב את עצמי למבין גדול בענייני מק, ולכן כתבתי שאני רק חושד שMacKeeper היא תוכנה רעה. 
    ויעצתי לך לפנות למומחי מק…
    וטוב לדעת שמדובר באנטיוירוס לגיטימי.
    ולשאלתך (האם הבעיה היא בפיירפוקס\ספארי או ברוחב הפס):
    ענית על השאלה בעצמך – אם הבעיה לא קיימת בכרום, משמע שרוחב הפס תקין…
    אבל עדיין, כדאי לעשות את הבדיקה הפשוטה הבאה – הכנס לאתר בדיקת המהירות בכל הדפדפנים, וצפה בעצמך – האם יש הבדל במהירות בין הדפדפנים ?
    SweetG
    חבר

חשוב להתייחס ל streaming ולא על הורדה/העלאה כלומר ניגון בזמן אמת. תקן אותי אם אני שוגה.

בסאפרי: ping:8ms
    download: 1.88mbps
    upload: 0.53mbps
    פיירפוקס: 
    ping: 31ms
     download: 5.09
     upload: 0.53
    כרום: 
    ping: 12
    download: 5.07
    upload: 0.52
    itsho
    מנהל בפורום

מהירות הstreaming היא פועל יוצא ממהירות הורדה והעלאה…

נראה כאילו יש בעיה ספציפית בספארי. 
    נסה להשתמש במדריך הזה
מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 16 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.