בעיה ב-WINDOWS 7 [תשובה התקבלה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים בעיה ב-WINDOWS 7 [תשובה התקבלה]

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    dalit
    חבר

לאחרונה התקנתי במחשב השולחני שלי WINDOWS 7 HOME BASIC  עד לפני מספר ימים כשהייתי שמה את סמן העכבר בשורת המשימות על הסמל של האינטרנט, הייתי רואה את החלונות שפתוחים בתצוגה ממוזערת, כעת אני רואה זאת בצורת רשימה. אני לא יודעת מה השתבש.
    אבל….כשאני עושה ריסטרט למחשב  כל התצוגה משתנה, הסמלים בשולחן העבודה קטנים יותר , התצוגה קטנה יותר והחלונות
    הממוזערים כן מופיעים לי בשורת המשימות.
    דבר נוסף,
    במחשב הנייד שלי, שיש בו WINDOWS 7 HOME PREMIUM השתנתה לי פתאום כל התצוגה וכשאני פותחת את דף הבית באינטרנט אקספלורר, לוקח לו המון זמן לעלות.  עשיתי שיחזור מערכת והכל חזר להיות כמו שהיה, בסדר, אך לאחר יומיים שוב השתנתה התצוגה מעצמה ושוב האקספלורר איטי.
    מה לעשות?
    תודה על עזרתכם.

itsho
    מנהל בפורום

1. לגבי התצוגה הממוזערת – ראי כאן (מאמר של מיקרוסופט באנגלית)

2. לגבי גודל התצוגה – תוכלי להעלות צילום מסך – לא ממש הבנתי מה הכוונה "קטן יותר". לעומת מה ? איך זה היה קודם? האם ניסית לשנות את הרזולוציה ?
    3. לגבי המחשב הניד האיטי – נסי לוודא כי יש ברשותך אנטי וירוס ואנטי-תוכנות ריגול טובים.
    אם את רוצה המלצה – Avira וMBAM (בהתאמה) – שניהם חינמיים ומצויינים
    dalit
    חבר

לגבי התצוגה הממוזערת:

א. כתוב שם: Aero is not available in Windows 7 Home Basic. אז איך זה כן מופיע אצלי כשאני עושה ריסטרט?
    ב. פעלתי ע"פ ההנחיות של תיקון המצב והופיעו לי החלונות הבאים.

itsho
    מנהל בפורום

אני לא יודע להסביר את העניין עם הריסטרט – יתכן שמותקנת לך תוכנה שמשבשת את התצוגה.

באפשרותך להשתמש בתוכנה הזו, עבור הצגת התצוגה המקדימה (ראי סרטון הדגמה של התוכנה)
    dalit
    חבר

זה קורה מאז שהתקין לי כרטיס מסך חדש. בעת הדלקת המחשב התצוגה היא רגילה ומופיע משולש צהוב במנהל ההתקנים , ליד שם כרטיס המסך והודעה שווינדוס הפסיק את פעולת התקן זה כי זיהה בעיות, קוד 43. אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב, התצוגה מסתדרת וסימן הקריאה נעלם.

הטכנאי אמר לי שבכל פעם שאני מדליקה את המחשב, אעשה ריסטרט, זה נראה לך הגיוני??? אני שואלת כי אני לא מבינה בדברים האלה וזה לא נראה לי הגיוני בכלל שבכל פעם שאדליק את המחשב אצטרך לעשות ריסטרט ע"מ שיעבוד כמו שצריך.   מה אתה חושב? תודה
    itsho
    מנהל בפורום

לא נשמע הגיוני בכלל.

אבל נשמע יותר כמו בעיה בוינדוס מאשר בחומרה עצמה.
    מובן שהתצוגה המקדימה לא מופיעה – התצוגה היא חלק מתכונות שוינדוס מסוגל לספק רק עבור כרטיסי מסך תקינים. ומבחינתו הוא מזהה שכרטיס המסך לא תקין, ולכן גם התצוגה המקדימה לא עובדת…
    הייתי ממליץ לבדוק עם הטכנאי (או טכנאי אחר), האם כרטיס המסך תקין גם במחשב אחר. אם כן – יתכן שיש בעיה עמוקה יותר בוינדוס עצמו.
    dalit
    חבר

חשבתי אולי לבטל / שיסיר את ההתקנה של הווינדוס 7  ולהחזיר את ה-XP שהיה לי ועבד מצויין.  האם אני יכולה לבד להתקין ווינדוס XP מהדיסק התקנה שיש לי? או שזה מסובך?

itsho
    מנהל בפורום

1. אני לא ממליץ לחזור לוינדוס XP מכמה סיבות

א. מיקרוסופט הולכים להפסיק לתמוך בו ב8 לאפריל 2014. 
        ב. וינדוס 7 נחשב הרבה יותר יציב לעומת XP.
        ג. תוכנות רבות שיוצאות היום כבר לא תומכות בXP באופן רשמי.
    2. את יכולה לעשות זאת לבד, אך תמיד מומלץ שאיש טכני יעשה זאת מכיוון שאת בוודאי רוצה לשמור על מידע ולא רק לפרמט…

dalit
    חבר

תודה רבה. מעריכה מאוד את העזרה. אצבע למעלה

itsho
    מנהל בפורום

בשמחה. אשמח אם תעדכי כשהסתדת.

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.