פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מחשב כבה This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 10 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 13 ביוני 2008 בשעה 22:51 #5329 חייםחבר 1)שאני מפעיל את הנייד מסוג ACER וניכנס ל- BIOS על ידי לחיצה על F2 לאחר כמה שניות המכשב כבה חשמלית. 2) המחשב פועל תקין- אך כשאני מבצע RESTART הוא נכבה אך לא עולה שוב 3 )מערכת הפעלה HOME EDITION 4) אני רוצה להתקין מערכת הפעלה שניה (PRO) – מכניס את ה- CD ומאתחל את המחשב ממנו . לאחר תחילת תהליך ההתקנה המחשב נכבה 5) האם יש סיכוי שוירוס פגע ב- BIOS ?? 15 ביוני 2008 בשעה 23:07 #5407 חייםחבר אכזבה גדולה . מה קורה לכל המומחים – אין מי שייעץ לי מה לעשות ?? 15 ביוני 2008 בשעה 23:45 #5408 אבי לוימנהל בפורום חיים, עצם כיבוי המחשב עם הכניסה לביוס, מצביעה על כשל חמור של חומרה. במידה ותצליח, נסה לאפס את כל הגדרות הביוס לברירת מחדל. חבר את המחשב ישירות לרשת החשמל ובמקביל בדוק אפשרות של כניסה לביוס כאשר המחשב ניזון מהסוללה. לדעתי יש לקחת את המחשב לבדיקה מקיפה במעבדה. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר