פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הודעה – Select proper boot [קשיח תקול]
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 8 months by
נענע10.
-
מאתתגובות
-
8 בספטמבר 2013 בשעה 23:20 #53473
נענע10
חברשלום לכולם
כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה מגיע ל אסוס ןאז הוא כותב לי כך:BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart זה מה שכתוב לי עשיתי קונטרל אילט ודיל וזה לא עזר כול פעם שאני עושה את הפעולה הזאות הוא עושה הפעלה מחדש
נ.ב אני משתמש בפלאפון הנייד מה עושים דחוף (היה לי הפסקת חשמל בערך שעה וכשהפעלתי את המחשב זה קרה) מה עושים דחוף ?????נענע10 2013-09-09 22:00:36 13 בספטמבר 2013 בשעה 00:19 #53522itsho
מנהל בפורוםזה אומר שהביוס לא מוצא דיסק קשיח שיש עליו מערכת הפעלה.
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish למה זה קרה ?* יתכן שהקשיח לא מחובר היטב* יתכן שהקשיח תקול (פיזית)* יתכן שקבצים חשובים של המערכת נהרסו.במקרה זה אין יותר מדי מה לעשות באופן ביתי. עליך לפנות לטכנאי שיברר מה בדיוק הבעיה.itsho 2013-09-24 01:47:59 13 בספטמבר 2013 בשעה 00:34 #53525itsho
מנהל בפורוםהמשמעות היא שהביוס אמנם מצא מערכת הפעלה, אך הוא לא הצליח לטעון קובץ מסויים שחשוב לתחילת עליית המערכת.
גם כאן – יתכן שיש בעיה פיזית בקשיח, ויתכן שבסה"כ הקובץ הזה נמחק (בטעות) או נהרס (אם מדובר בקשיח גוסס, זה יותר סביר).ושוב, אני ממליץ לפנות לטכנאי.itsho 2013-09-24 01:48:10 13 בספטמבר 2013 בשעה 08:12 #53535נענע10
חבראי אפשר לסדר את זה דרך המחשב (הביוס) איך אפשר לסדר ומהר ???
17 בספטמבר 2013 בשעה 17:06 #53561נענע10
חבראני לא יכול לפתור את זה בעצמי ואים כן איך אפשר ומה זה כול האותיות באנגלית
א.הקשיח מחובר היטב
ב.לא יודע למה התכוונתה
ג.איך הם נהרסו (אים אפשר לדעת)נענע10 2013-09-17 17:06:42 17 בספטמבר 2013 בשעה 17:08 #53563נענע10
חברמישהו יכול לענות לי זה דחוף אני כותב במשך שבועיים דרך הפלאפון מה עושים???
17 בספטמבר 2013 בשעה 19:52 #5356515 באוקטובר 2013 בשעה 20:39 #54024נענע10
חברתודה הבעיה נפתרה נתתי את המחשב לטכנאי בכול זאות כי אני לא מבין קצת באנגלית תודה בכות זאות
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.