וינדוס XP. לא מצליח למצוא את msconfig [בעיה נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים וינדוס XP. לא מצליח למצוא את msconfig [בעיה נפתרה]

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ממבש
    חבר

יש לי win xp ווירוס אכל לי את הקובץ msconfig הוא אינו קיים גם כשאני מנווט ל: c\system32\windows

וכן גם בכניסה במצב בטוח יש את אותו הסיפור. מה שכן יש לי בכונן c הרבה תקיות לא מוכרות מוסתרות, כלומר שהכיתוב שלהן בצבע כחול, ויש לי שם עוד תקייה נדמה לי quboox ששם גם יש את העץ c\system32\windows  ושם יש קבצים שנקראים msconfig.exe.vir. 
    גם, אין לי אפשרות של שחזור מערכת, כנראה שזה אותו הוירוס [אבל הcmd ומנהל המשימות פועלים].
    יש לי אנטי וירוס נוד 32 עדכני וחוקי, כמו כן הרצתי את התוכנה Malwarebytes_1.46_Portable ולא מצא כלום. איך אוכל להסיר את הוירוס ולתקן את המחשב???מבולבלבכי

itsho2013-09-30 20:17:44

itsho
    מנהל בפורום

1. קבצים בצבע כחול הם קבצים "דחוסים" או מוצפנים על ידי מערכת ההפעלה – זה לא סימן לוירוס.

המלצה חמה שלי – לא להשתמש באפשרות הזו.
    אם צריך לשחזר דיסק קשיח שמכיל קבצים שכאלה – הסיכויים ממש נמוכים.
    2. גם אני בדעה שיש לך וירוס, והייתי ממליץ לך להסיר את NOD, ולהתקין את AVIRA (אנטיוירוס חינמי) – לסרוק ולנקות את המחשב. ואם אתה לא מרוצה ממנו, תמיד תוכל לחזור לNOD…
    3. אני לא ממליץ להשתמש בגירסאות Portable מכיוון שלרוב הם לא חוקיות – ויתכן שהם בעצמם מכילות וירוס. 
    ראה זאת כאזהרה – בפורום שלנו אין תמיכה בתוכנות ובתכנים לא חוקיים, והדיון בהם עלול לגרום לחסימת המשתמש.
    אני ממליץ לך להוריד את Malwarebytes מכאן, ולהריץ סריקה מלאה.
    4. אחרי כל זה, כשאתה בטוח שהמחשב ללא וירוס. אם עדיין אתה לא יכול להריץ את msconfig,
    הכנס את הדיסק המקורי של Windows XP והרץ את הפקודה הזו בCMD:
    [CODE]
    SFC /SCANNOW
    [/CODE]

itsho2013-09-29 01:06:12

ממבש
    חבר

???תודה

itsho
    מנהל בפורום

אתה שואל ? או אומר תודה ?

ממבש