בעיה בכונן וירטואלי [ממתין לשואל]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים בעיה בכונן וירטואלי [ממתין לשואל]

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    bar
    חבר

היי לכולם, אני פונה אליכם כי באמת ניסיתי הכל.. ויותר מדיי..
    אני מנסה להתקין את דמון טולס וליצור כוננים ניידים,
    יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7, 64 ביט
    הורדתי כל מיני תוכנות שפועלות כמו דמון טולס ללא הצלחה, ניסיתי להתקין תוכנות ישנות, חדשות יותר, 
    ומה שקורה זה כזה דבר , כביכול שאני מוסיפה כונן המחשב עושה רעש כאילו זה לא התחבר כמו שצריך, הכוננים לא מופיעים במחשב שלי ולא קיימים בתוכנה עצמה.. אבל במנהל ההתקנים כן, הם נמצאים שם עם סימן קריאה צהוב ליד..
    כככה זה נראה במנהל ההתקנים לדוג':

עכשיו לא יודעת אם אולי זה קשור… אבל הכונן האחרון TSSTCORP CDDVDW SH-222AB ATA גם שמחקתי את כל התוכנות הוא לא נמחק.. אבל הצלחתי למחוק אותו והוא שוב חוזר.. מופיעה לי שגיאה מס' 19, ניסיתי את המתקן של וינדוס זה לא עבד, ניסיתי לעדכן תוכנה הוא אמר שהם מעודכנים כמו שצריך…

עכשיו ראיתי שכתוב להתעסק עם הרגיסטסי ולמחוק upperfiles משהו כזה.. ואת הlowerfiles … אבל מצאתי רק את הupper ואני בכל זאת חוששת להתעסק עם זה כי זה כל הפן הבינארי..ואם כמה שהייתי רוצה לאמר שאני כן.. אני לא מומחית במחשבים..

אשמח אם תוכלו לעזור, אני אעריך את זה ממש!
    תודה רבה לכם.

itsho2013-10-03 20:31:44

itsho
    מנהל בפורום

שלום.

1. אתר תקלה לא תומך בתוכנות ובתכנים לא חוקיים. זו אזהרה ראשונה. לאחר האזהרה הבאה – המשתמש שלך יחסם. ערכי את שאלתך.
    2. קוד 19 בכונני CD מצריך התעסקות ברג'יסטרי (כמו שציינת – עריכת הlowerfields והupperfields), ופעולה זו מצריכה ידע מתקדם. לכן, מיקרוסופט הוציאו תיקון אוטומטי לבעיה – ראי כאן

itsho2013-09-20 09:54:10

bar
    חבר

אוקי, סליחה זו טעות שלי.. אם תוכל לרשום לה מה למחוק ואיך לערוך אני אבצע, כי לא הבנתי איפה יש פה משהו לא חוקי.
    ניסיתי כבר תיקון אוטומטי לבעיה, וזה לא עבד.. השאלה אם תוכל לפרט לי איך להתמודד עם הרג'יסטי.. אני אשמח

itsho
    מנהל בפורום

קראי את הודעתך וחפשי אזכור לדברים לא חוקיים. נראה לי שתסתדרי…

בשביל לערוך את ההודעה – לוחצים על "אפשרויות הודעה" -> "עריכת תגובה".
    לגבי העריכה הידנית של הרג'יסטרי – אני חוזר על המלצתי: עדיף להשתמש בתיקון האוטומטי מאשר לנסות לתקן לבד ולהרוס עוד דברים… 
    עריכה של הרג'יסטרי עלולה לגרום לוינדוס שלך להפסיק לעבוד.
    לגבי התיקון האוטומטי – האם יש לך הודעת שגיאה ?

itsho2013-09-24 01:41:03

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.