פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שליחת קבצים לכונן הדיסקים [בעיה נפתרה]
- This topic has 8 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 8 months by
תמר.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
23 בספטמבר 2013 בשעה 18:16 #53642
תמר
חבראני מנסה כבר כמה פעמים לשלוח קבצים שונים לכונן הדיסקים (לצורך צריבה ועוד) אך ללא הצלחה
מופיעה לי הודעת שגיאה שווינדוס מצא בעיה בקובץ ולכן לא יכול להעתיקו, מה יכולה להיות הבעיה?24 בספטמבר 2013 בשעה 02:21 #53662itsho
מנהל בפורום1. תוכלי לכתוב את הודעת השגיאה המדויקת ? לא מצאתי אזכור לתקלה דומה.
2. למה לא להשתמש בתוכנת צריבה נורמלית, שפויה, והגיונית שאינה וינדוס ?לדוגמא – Express Burn החינמיתאו CDBurnerXP החינמית גם כן ?25 בספטמבר 2013 בשעה 01:26 #53676nomi
חבראני תמר שהעליתי את הנושא הזה, אך משום מה היום לא הצלחתי בשום אופן להתחבר לאתר (כדי להגיב ולהעלות נושאים)
לכן נרשמתי בינתיים בשם אחר . כשרציתי להגיב בשם תמר קיבלתי הודעה כזו (למטה):לחצתי על הקישור שקיבלתי בעת ההרשמה, אבל הוא רק פותח לי את האתר שוב ולא
מחבר אותי.מה אפשר לעשות?
25 בספטמבר 2013 בשעה 09:48 #53678itsho
מנהל בפורוםהעניין תוקן. מצטער על אי הנוחות.
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish 25 בספטמבר 2013 בשעה 12:19 #53679יניב
מנהל בפורוםאנא עדכני בפרופיל של תמר את הכתובת מייל הנכונה שלך.
25 בספטמבר 2013 בשעה 15:55 #53681nomi
חברכשאני רוצה לשנות את הפרופיל אני יכולה לשנות רק את הפרופיל של nomi ולא של תמר , מה לעשות?
28 בספטמבר 2013 בשעה 20:38 #53701תמר
חברהתחברתי בהצלחה, תודה!זה ההודעה שאני מקבלת כשאני מנסה להעביר לכונן הדיסקים (שמתי לב שקבצים מסוימים אני כן מצליחה להעביר, אולי קלים יותר)אני דווקא משתמשת בתכנת צריבה nero , אבל לפעמים נוח לי יותר כך.29 בספטמבר 2013 בשעה 01:13 #53708itsho
מנהל בפורוםבוינדוס XP לא ניתן להשתמש בהעתקה לדיסק עבור DVD. רק עבור CD רגיל.
29 בספטמבר 2013 בשעה 18:30 #53728תמר
חברהבנתי, תודה רבה.
-
מאתתגובות
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.