פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › צריך לשחזר קבצי פידיאף שהיו פתוחים אצלי
- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 4 months by
itsho.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
30 בספטמבר 2013 בשעה 23:03 #53769
דבש בדש
חברהיי המחשב שלי קרס, היו פידיאפים פתוחים, יש לי הרבה מאוד כאלה במחשב, אני לא יכול לזכור אילו היו פתוחים. יש דרך למצוא אילו קבצי פידיאף אחרונים היו פתוחים כמו שמוצאים חלונות אינטרנט אחרונים שהיו פתוחים?
אגב אפשר לדעת אילו חלונות כרום היו פתוחים ברגע הקריסה? (בלי לעבור על כל ההיסטוריה ולבדוק מה היו אלה שפתחתי לאורך כל הימים האחרונים)
תודה30 בספטמבר 2013 בשעה 23:47 #53776itsho
מנהל בפורוםאם הם לא נמצאים בתפריט של תוכנת הצפיה בPDF שלך, אז לא. לא קיימת דרך לגלות מה הם היו.
1 באוקטובר 2013 בשעה 17:24 #53792דבש בדש
חבראחי תודה רק איפה התפריט הזה?
עכשיו פתחתי את התוכנה אדובי רידר, זה שאל אותי אם לשחזר קבצים לחצתי כן, אבל כתב לי eror, אז לפחות אם אדע איפה התפריט אולי אדע מה אלה שהיו פתוחיםתודה רבה1 באוקטובר 2013 בשעה 18:26 #53794דבש בדש
חבראין משהו שרושם/מתעד כל פעולה שמתבצעת במחשב ואפשר לראות אילו קבצים היו פתוחים?
1 באוקטובר 2013 בשעה 21:12 #53798itsho
מנהל בפורוםאני מדבר על התפריט של Adobe Reader.
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish תחת האפשרות "קובץ", אמורים להופיע הקבצים האחרונים.וכפי שאמרתי – אם הם לא שם, אין דרך למצוא מה הם היו.ולא אין "משהו" שרושם כל דבר שקורה במחשב בצורה אוטומטית. אם אתה רוצה, אתה יכול להפעיל תוכנות ניטור כמו זו על המחשב ותגלה בעצמך כמה מידע הם מפיקות, וכמה זה מיותר למשתמש הביתי.אבל שים לב שהניטור מתחיל רק מרגע פתיחת התוכנה הזו. -
מאתתגובות
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.