פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › כרטיס מסך נשרף שוב [בעיה נפתרה]
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 4 months by
itsho.
-
מאתתגובות
-
4 באוקטובר 2013 בשעה 09:37 #53871
Tsachis
חברכרטיס מסך מובנה נשרף שוב מה יכולה להיות הסיבה לכך???
החלפתי ללוח חדש ושוב כרטיס המסך המובנה נשרף מיותר לציין שהכל מחובר כמו שצריך והדריברים מותקנים. האם יתכן שקשור לאחד הרכיבים הפנימים (זיכרון ram או אולי מעבד) או שזה בגלל רכיב חיצוני (כבל vga. עכבר ומקלדת usb או מצלמת רשת)???
חייב עזרה!!!4 באוקטובר 2013 בשעה 10:32 #53872itsho
מנהל בפורוםסיכוי גדול שספק הכוח שלך לא תקין. החלף אותו בהקדם.
5 באוקטובר 2013 בשעה 10:33 #53891Tsachis
חברהחלפתי כבר לספק כח חדש בהתאם לדרישות הלוח.
ושוב נשרף לי כרטיס המסך המובנה.
אני חייב לציין שהוא עובד כמה שעות ואז פתאום מפסיק לעבוד. זה הלוח השלישי שנשרף לי.
מזל שיש לי אחריות.
אשמח לעוד פתרונות.5 באוקטובר 2013 בשעה 19:47 #53893itsho
מנהל בפורוםיתכן שיש לך בעית הארקת חשמל בבית.
מומלץ להזמין חשמלאי שיבדוק זאת.5 באוקטובר 2013 בשעה 22:34 #53895Tsachis
חברתודה על הרעיון אך מחובר כמובן עם אל פסק חדש יחסית.
ועדין נשרף שוב.אשמח לעוד פתרונות.6 באוקטובר 2013 בשעה 20:56 #53907itsho
מנהל בפורום1. אל פסק הוא לא תמיד גם מייצב מתח.
2. אל פסק יכול לגרום בעצמו לבעיות חשמל.3. הדבר האחרון שאני הייתי בודק הוא התקני USB – מדפסת,עכבר, מקלדת, דיסק און קי וכו'. ההתקנים הללו צורכים חשמל, ולפעמים הם לא מנהלים את צריכת החשמל בצורה תקינה, או, שפשוט יש בהם קצר.English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish 10 באוקטובר 2013 בשעה 16:09 #53942Tsachis
חברתודה רבה על העזרה.
בסוף זה היה זיכרון לא תקין שגרם לשריפת כרטיס המסך.
ושוב תודה12 באוקטובר 2013 בשעה 21:37 #53972itsho
מנהל בפורוםבכיף.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.