פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › חושד בוירוס על המחשב [בעיה נפתרה]
- This topic has 10 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 4 months by
נענע10.
-
מאתתגובות
-
10 באוקטובר 2013 בשעה 15:03 #53940
נענע10
חברשלום לכולם!!
אני המחשב שלי הוא ווינדוס 7 אולטיימט 32 bit
אז כך:אני מגיע למחשב והוא כותב לי לפנות מקום בכונן קשיח כרגע הוא עומד על 199 M (כונן C)
ואז אחרי כמה דקות בערך אני ניכנס כדי לפנות מקום ואז הוא יתפנה אוטומטית
ל 2.53 (היה בהבתחלה 2.93) אני חושב שיש לי וירוס או שזה בעיה במחשב ולא וירוס מה לעשות איך פותרים את זהנ.ב: אני עוד לא פינתי מקום אים לפנות או לאחר ניקוי וירוסים מה לעשות
תודה לעוזרים!!!
נענע10 2013-10-10 20:42:03 12 באוקטובר 2013 בשעה 20:40 #53961itsho
מנהל בפורוםתתקין אנטי וירוס, ואז נדע…
אני ממליץ על AVIRA
13 באוקטובר 2013 בשעה 14:54 #53994נענע10
חבראתה יכול להביא לי את הקישור להורדה AVIRA
14 באוקטובר 2013 בשעה 00:31 #5399914 באוקטובר 2013 בשעה 17:04 #54012נענע10
חברניכנסתי לאתר של AVIRA ויש כול מיני הורודות למשל:
Avira Free Antivirus.1
2.Avira Antivirus Suite
3.Avira Internet Security Suite
4.Avira Family Protection Suite
5.Avira Ultimate Protection Suite
6.Avira Free Mac Security
ועוד מה עליי לבחור איזה תוכנה להוריד של אנטי וירוס ????15 באוקטובר 2013 בשעה 19:55 #54018itsho
מנהל בפורוםהראשון. ואם אתה רוצה לינק מסודר – הורד מכאן.
English »< id="SL_lng_to">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="bn">Bengali< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh-CN">Chinese (Siml.)< value="zh-TW">Chinese (Trad.)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="kn">Kannada< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< ed="" value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish 15 באוקטובר 2013 בשעה 20:52 #54030נענע10
חברהורדתי וניכנסתי להגדרות הכול שם באנגלית אני לא כול כך מבין אנגלית מה עושים אתה יכול בבבקשה לעלות תמונות איך לנקות דברים/וירוסים.
1.(אני עשיתי את את מה שביקתה בקשר שפתחתי נושאים ואני מיצטער על זה שלא עניתי על הנושאים עכשיו אני עונה עליהם)
15 באוקטובר 2013 בשעה 23:34 #54035itsho
מנהל בפורום1. הצלחת להתקין את אוירה ?אם האנטי וירוס מותקן, ואתה רואה סמל של מטריה אדומה ליד השעון – משמע שהמחשב שלך מוגן מוירוסים.
אין צורך לשנות שום דבר בהגדרות של אוירה. הוא מגיע עם הגדרות מיטביות לשימוש ביתי.2. אם הוא מותקן, ולא קפצה לך שום הודעה אדומה לגבי וירוס, משמע שהמחשב שלך גם מוגן, וגם נקי. (שזה מצוין
).3. לגבי הנושא המקורי – האם עדיין יש לך מעט מקום בקשיח ?4. לגבי הנושאים הנוספים – הרבה אנשים מגיעים לפורום ואחרי שהם מקבלים תשובה הם אפילו לא אומרים תודה. לכן, אני מעריך את זה שאתה חוזר ועונה לדברים.16 באוקטובר 2013 בשעה 14:43 #54046נענע10
חבר1.הצלחתי להתקין את אוירה והוא מופיע ליד השעון
2.קפצה לי כמה הודעות בקשר למחשב בצבע אדום(לא הבנתי מה זה אומר)
3.ניקתי כמה משחקים והא היתפנה לי ל5.75GB כול פעם זה יורד בכמה אחוזים
4.לא הבנתי את השאלה שלך ובכול זאות תודה על עזרהנ.ב עניתי אל הנושאים שפתחתי ולא העניתי בכול זאות תודה
17 באוקטובר 2013 בשעה 01:18 #54057itsho
מנהל בפורוםוינדוס משתמש בכונן הקשיח. כך שזה נורמלי שהמקום מתמלא או מתרוקן בטווח של 100MB עד 1000MB.
יתכנו מקרים שבהם הכמויות יהיו גדולות יותר, אך הם בד"כ חריגים ויקרו רק כשעובדים עם תוכנות כבדות (גרפיקה, תלת מימד, וכדו')לדעתי, אין לך וירוס.שיהיה לך אחלה יום.17 באוקטובר 2013 בשעה 14:39 #54062נענע10
חברטוב תודה בכול מיקרה גם אני חושב שזה כך כי יש לי תוכונות מעל 1000 MB בכול אופן תודה
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.