פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה חמורה בפייסבוק,אנא עזרתכם… This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 4 months by itsho. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 14 באוקטובר 2013 בשעה 23:21 #54013 Shlomiyomtovחבר לילה טוב,אם תוכלו לעזור במהרה זה יהיה מבורך. יש לי חשבון פייסבוק עם כתובת מייל ישנה שאיני משתמש בה ניסיתי להיכנס לפייסבוק עם הסיסמה שאיתה תמיד השתמשתי אך הכניסה נחסמה,כל הניסיונות שלי לשחזור המייל נכשלו השתמשתי בהוראות של פייסבוק לשחזור החשבון והובהר לי שעליי לבחור שלושה חברים טובים שאליהם ישלח מייל המכיל קישור לקוד אותו הם אמורים לשלוח לי ואז אוכל לשחזר את החשבון שלושתם אכן קיבלו את המייל,אך הקישור מציג דף ריק(כתובת יו אר אל ) יש לי גם חשבונות עסקיים שאני חייב להפעיל… מבטיח לעוזר בפתרון פיצוי הולם…יש לי מסעדה מצויינת בתל אביב… תודה רבה! 15 באוקטובר 2013 בשעה 20:05 #54020 itshoמנהל בפורום 1. אכן כן, החברים הנאמנים (Trusted) אמורים לקבל מייל עם לינק שבו יש סיסמה שהם אמורים לתת לך טלפונית. ה"יו אר אל" (ה"לינק") אמור להוביל את החברים שלך לאתר שבו הם יקבלו את הסיסמה עבורך. 2. האם שלושתם קיבלו לינק לא תקין ? 3. נשמע לי קצת מוזר. האם הם ניסו להשתמש בלינק בדפדפן שונה (אקספלורר, פיירפוקס, כרום) ? 4. שים לב שגם לאחר קבלת הסיסמה, עליך לחכות 24 שעות עד להפעלת החשבון. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר