פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › כונן DVD לא קורא דיסקים This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 17 years, 7 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 16 ביוני 2008 בשעה 22:46 #5428 sh23arחבר שלום חבר'ה יש לי WIN XP – , ובו שני כוננים ; E- כונן DVD (Device DescriptionATAPI DVD-ROM 16XMax( ו-F – צורב (LG) לאחרונה החלפתי בו צורב רגיל לצורב DVD . מאז, כונן ה-DVD שהיה פעיל לא קורא דיסקים!! פביצעתי פירמוט למחשב אך עדיין – כאשר אני מכניסה דיסק לכונן הוא חושב המון זמן ובסוף הוא כותב נא הכנס דיסק לכונן E מה צריך לעשות.? אודה על תשובתכם המקצועית והמלומדת בהקדם. תודה מראש 16 ביוני 2008 בשעה 23:22 #5431 אבי לוימנהל בפורום יש לוודא שבהחלפת ההתקן בוצע גם ג'ימפור נכון. יש להגדיר את הכוננים MASTER \ SLAVE כאשר הכוננים מחוברים ומוגדרים נכון, הם יזוהו ויופיעו ברשימת ההתקנים בקטגוריית המחשב שלי. וכן במנהל ההתקנים. ראי מדריך מפורט: http://www.faqil.com/guides/cdrw.html מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר