פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › נפלתי "תרמית" לחברה נוכלת של מחשבים! לא יודע איך לסדר את כול הנזק שנגרם
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 6 months by
itsho.
-
מאתתגובות
-
13 בנובמבר 2013 בשעה 18:05 #54383
Devil
חברערב טוב, לפני כחודש נתתי את המחשב שלי לחברה בשם ************ אתמול נתנו לי את המחשב רק אחרי חודש.
החברה הינה הציעה לי "גבעות והרים" שהם יסדרו לי את המחשב כמו שצריך הבטיחו לי כרטיס מסך חדש ובאמת הביאו אבל מה שאומריםמה שזול עולה יקר. קבלתי את המחשב היום אני רואה שפיזית הם הרסו אותו המנורות בקופסה של המחשב אינם עובדים יותר.מאורר 1 כבר אינו עובד כי הם הוציאו לי את החוטים מהמחשב.הם שמו לי דבק סלוטפ על הקופסה מכוון שהם לא סגרו כמו שצריך את הקפוסה.שמו לי שם עוד חלקים במחשב.2. נזק פנימי- הם שיחקו לי בהגדרות הוינדוס מכוון שראיתי שאני לוחץ על משהו במחשב זה עושה צליל וגם הבהירות של המסך לא כמו שצריך , הזכרון ראם וזכרון ליבה של המעבד עובד כ 80% ושל המעבד כ 100% המחשב בקושי זז.לא מספיק שהם עשו לי נזק פיזי למחשב גם הם הרסו לי את מה שבפנים.הם טענו שהם החליפו לי זכרונות ראם אני איני יודע אם זה חיקוי או אורגינל.גם החליפו לי כרטיס מסך שגם איני יודע אם זה חיקוי או אורגינל.אין לי מושג אם הם שמו לי תוכנות ריגול במחשב כמו סוסים טורינאים וקיילוגר.איני יודע איך לסדר את כול הנזק הרב שהם עשו לי במחשב.אין לי מושג איזה טכנאי אני צריך להביא.אני חייב עזרה איזה טכנאי שיוכל לסדר לי את כול הנזק שנגרם כתוצאה מכך.מה אתם ממליצים לי לעשות?itsho 2013-11-23 20:09:16 14 בנובמבר 2013 בשעה 18:23 #54400יניב
מנהל בפורוםהייתי מציע לך דבר ראשון לפנות להגנת הצרכן.
הייתי מציע לך לפנות לעורך דין טוב ורק אחרי זה לפנות לתקן אותו, אולי העו"ד רוצה לתת לחברה מסויימת לחקור אותו.ואם כל זה לא מעניין אותך , הייתי ממליץ לך לפנות לKSP שיש להם רשת טובה ( אני מכיר אישית את סניף חדרה).לא ציינת מאיפה אתה בארץ אז קצת קשה להפנות אותך למשהו באיזור.15 בנובמבר 2013 בשעה 09:09 #54409Devil
חבר[QUOTE=Rosenblaster]הייתי מציע לך דבר ראשון לפנות להגנת הצרכן.
הייתי מציע לך לפנות לעורך דין טוב ורק אחרי זה לפנות לתקן אותו, אולי העו"ד רוצה לתת לחברה מסויימת לחקור אותו.ואם כל זה לא מעניין אותך , הייתי ממליץ לך לפנות לKSP שיש להם רשת טובה ( אני מכיר אישית את סניף חדרה).לא ציינת מאיפה אתה בארץ אז קצת קשה להפנות אותך למשהו באיזור.[/QUOTE]
אני מהמרכז.חשוב לציין שנתתי את המחשב שלי ליידי החברה הזאת והם החזירו לי אותו אחרי חודש שפיזית יש לו מלא שריטות וגם הוציאו את הברגים המקוריים ושמו ברגיים אחרים.המחשב היה נתקע אבל עכשיו סדרתי אותו.כרגע התקלה לא חזרה על עצמה מכוון שהתקנתי עכשיו תדרייבר של הכרטיס מסך שהיה עושה את הבעיה.הבעיה היא שבקופסה היה לי את החלקים האלה , כפי שתראה בתמונה הבאה:כפי שאתה רואה כך נראת הקופסה של המחשב שלי רק בצבע אחר. כמו שאתה רואה יש את החלקים הסגולים האלה בצד ימין עם ירוק.אין לי מושג מה זה אבל חסרים לי 8 כאלה. ועוד כמה בצד האחר.יש לך מושג למה זה החלקים האלה שבצד ימין? הסגולים?Devil 2013-11-15 09:10:26 16 בנובמבר 2013 בשעה 05:28 #54411יניב
מנהל בפורוםהחיבורים הסוגלים עם הירוק זה סוג של חיבור במקום ברגים. אתה צריך לסובב רבע סיבוב את הירוק על מנת להוציא את זה.
אני פחות אוהב את זה ומעדיף ברגים במקום זה.Rosenblaster 2013-11-16 11:29:51 16 בנובמבר 2013 בשעה 10:17 #54412Devil
חבר[QUOTE=Rosenblaster]
צר לי שזה מה שקרה לך בKSP , כמו שאמרתי אני מכיר את סניף חדרה.החיבורים הסוגלים עם הירוק זה סוג של חיבור במקום ברגים. אתה צריך לסובב רבע סיבוב את הירוק על מנת להוציא את זה.
אני פחות אוהב את זה ומעדיף ברגים במקום זה.[/QUOTE]
זה קרה לי לא שם ,זה קרה לי בחברה בשם ************.הם עקמו לי גם דלת של הקופסה והחליפו ברגים ושרטו אותה.ואני רוצה לקנות חקי חילוף לקופסה השאלה אם זה אפשרי?itsho 2013-11-23 20:09:47 16 בנובמבר 2013 בשעה 11:30 #54413יניב
מנהל בפורוםאת זה הייתי ממליץ לך לבדוק מול החנות.
16 בנובמבר 2013 בשעה 13:59 #54416Devil
חבר[QUOTE=Rosenblaster]את זה הייתי ממליץ לך לבדוק מול החנות.[/QUOTE]
ניסיתי לדבר איתם אבל הם אומרים לי נחזור אליך והם לא חוזרים אליי…
הם בכלל לא עונים.23 בנובמבר 2013 בשעה 20:10 #54483itsho
מנהל בפורוםנראה שאין מנוס לפנות לגורמי אכיפת החוק.
itsho 2013-11-23 20:10:31 -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.