פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שחזור קבצים שמחקתי בטעות מסל המחזור This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 6 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 15 בדצמבר 2013 בשעה 23:23 #54754 משולשחבר האם יש פיתרון למצוא את החומר שמחקתי מסל המחזור בטעות? יש את recuva שאותו אני מנסה עכשיו. אבל בעבר כשניסיתי אותו הוא שיחזר לי את הקבצים בצורה לא תקינה, כך שלא יכולתי לעשות אתם כלום. האם יש דרך אחרת? המחיקה היתה ממש היום. אם זה משנה משהו. 16 בדצמבר 2013 בשעה 21:21 #54756 אבי לוימנהל בפורום שלום קח בחשבון שקל יותר לשחזר קבצים קטנים. את השחזור עדיף תמיד לבצע באמצעות מערכת הפעלה אחרת ולא מאותה מחיצה שאתה מנסה לשחזר. זה אומר להתקין באם ניתן את הכונן הקשיח במערכת אחרת ולשחזר באמצעות כלי מתאים. ישנם כלים רבים לשחזור, אחד מהם זה: Active@ UNDELETE 9.0 פתרון נוסף ויעיל בהשוואה לכלים הפשוטים הוא, לפנות לחברת שחזור מידע מקצועית. כדוגמת טיק -טק תמורת כמה מאות ש"ח, תוכל לקבל שוב את המידע. לשיקולך. Rush2013-12-16 21:21:58 מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר