פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › דחוף!!! נעלם לי מלא חומר This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 2 months by nav. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 1 בפברואר 2014 בשעה 21:38 #55269 שירהחבר היתה לי תיקייה ממש חשובה ודיסקרטית. נעלתי אותה בדרך נחמדה שמצאתי באינטרנט, בעזרת קובץ LOCKER.BAT לפי ההסבר הזה: http://howtolock.com/ קניתי מחשב חדש וכשהעתקתי את כל הקבצים שלי מהמחשב הישן לחדש, עבר קובץ הLOCKER וכשתפתחתי אותו התיקייה היקרה ביותר שלי היתה ריקה מיותר לציין ששכחתי מזה לגמרי בעת ההעתקה ואולי הייתי צריכה לפתוח את התיקייה לפני…? אבל לא עשיתי את זה לצערי וכעת הלך לי מלללא חומר חשוב לי מאוד. האם יש דרך להציל את החומר? איפה בדיוק נמצאת התיקייה כשהיא נעולה? הצילווווו תודה מראש על כל פיסת אינפורמציה 9 בפברואר 2014 בשעה 09:57 #55334 navחבר אם החומר ממש חשוב לך, אני חושב שהפיתרון הוא לגשת ישירות לאיש מקצועי שמבין בשזחור מידע. לדעתי כל פעולה שתנסי לעשות על דעת עצמך או טיפ שתקבלי ואולי תעשי אותו לא נכון עלול להרחיק אותך צעד נוסף מהחומר שכל כך חשוב לך. איש מקצוע שמתמחה בשחזור מידע אמור לדעתי לשחזר ללא בעיה מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר