פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › דיסק קשיח חיצוני
- This topic has 4 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 11 months by
אברהם.
-
מאתתגובות
-
13 במרץ 2014 בשעה 19:03 #55626
חיים vuhzr
חברשלום לכולם. אולי תוכלו לעזור לי . הכנסתי את הדיסק הנייד שלי (שגודלו 500 ג'יגה ו 200 ג'יגה בערך בשימוש) למחשב של חבר והאנטי וירוס שלו שזיהה כנראה משהו בעייתי כתב שהוא מוחק משהו. כשהגעתי הביתה כבר לא ראיתי את רוב החומר ויש גם תיקיה חדשה שאני לא מכיר אותה. מבחינת המאפיינים בכמות של החומר ה 200 גיגה נשארו. רק שאין לי גישה אליהם. (יש לי כעת גישה אולי ל 10 אחוז מהחומר) כל התמונות שלנו 4 שנים אחורה היו שם..
איך אני מגיע לכל החומר? תודה מראש לכל העוזרים 13 במרץ 2014 בשעה 19:36 #55627F-15
חבראולי נוצרה תיקייה נסתרת ובה נמצא החומר?
פתח תיקייה כלשהי במחשב, לחץ על לשונית "כלים" > "תצוגה". סמן את האופציה "הצג קבצים, תיקיות וכוננים מוסתרים".13 במרץ 2014 בשעה 19:40 #55628אברהם
חברלעניות דעתי, פגע בדיסק הקשיח וירוס מוכר, ההופך את כל התיקיות לתיקיית מערכת.
ראשית, כדי שתוכל לראות את החומר תפעל לפי ההוראות להלן:– פתח לוח הבקרה>אפשריות תיקייה– בחר בלשונית 'תצוגה'. תגלול בתפריט, ותסיר את ה-V מהשורה 'הסתר קבצים מוגנים של מערכת ההפעלה'– המשך לגלול וסמן את השורה 'הצג קבצים, תיקיות וכוננים מוסתרים'.– לחץ על 'אישור'.כעת בדוק אם הקבצים שלך גלויים ותעדכן כאן.אם אכן מצאת את הקבצים, נמשיך לשלב השני: תיקון הקבצים (ברוב המקרים שפגשתי, הוירוס מונע מלשנות את ההגדרות דרך 'מאפיינים').בהצלחה.13 במרץ 2014 בשעה 20:16 #55630חיים vuhzr
חברתודה רבה ענקית. לאחר שעשיתי מה שאמרת (התגובה השניה) אני רואה את כל התיקיות
כעת אני אמור לתקן משהו? כי הכל נראה בסדרשאלה נוספת: אפשר להשאיר את המצב ככה?(שהכל גלוי)או שזה לא בריא למערכת?!תודה רבהאין עליכם13 במרץ 2014 בשעה 22:58 #55631אברהם
חברא. כדאי להחזיר למצב הקודם.
ב. הבעיה היא שאחרי שתחזיר , שוב פעם לא תראה את הקבצים. ולכן לפני שתחזיר, כדאי לתקן את הקבצים (ובודאי כדי שהם יוצגו כראוי גם במחשבים אחרים)כעת ניגש לתיקון הקבצים:
יש להקיש על
הקובץ עם מקש ימני וללחוץ על 'מאפיינים'. אם ניתן להסיר את הV מ'הצג כתיקיית מערכת'
– מה טוב.אם הריבוע מסומן באפור ולא ניתן לשנות את ההגדרה (עבודה של הוירוס..),
ניתן לתקן את הקובץ על ידי תוכנת iresetלהורדה ישירה
של התוכנה לחץ כאן (ההורדה תתחיל אוטומטית עם לחיצה על הלינק). אחר ההורדה
יש לחלץ את הקובץ. אחר החילוץ, אתם אמורים לראות את הקובץ הבא:
התוכנה פשוטה
לפעולה.
– הפעל את
התוכנה
– גרר את
הקבצים המיועדים לתיקון למרכז חלון התוכנה, לאיזור של הכוונת.
– בחלון
התוכנה, לחץ על כפתור 'reset' שבצד שמאל למטה.
זהו. הקבצים
תוקנו. תבדקו…10avraham 2014-03-13 23:22:49 -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.