מחשב נתקע / לא מגיב

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מחשב נתקע / לא מגיב

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Limorh
    חבר

שלום,

יש לי מחשב נייד חדש , רכשתי אותו לפני כ-5 חודשים אך יש לי בו מספר תקלות שמעבדות השירות לא מצליחות לתקן / מתכחשות אליהן ורציתי להתיעץ איתכם פה אולי תוכלו לעזור לי.
    התקלות הם: 
    *המחשב נתקע מידי פעם במסך הפתיחה של הקשת הסיסמא . כלומר אני מקישה תווים והם לא מופיעים על הצג
    * לרוב, כשהמחשב יוצא ממצב שינה גם אחרי מספר דקות מופיע מסך שחור והוא לא תמיד מגיב- לפעמים אפילו אני צריכה להפעיל אותו מחדש בכדי שיגיב וגם לאחר שהוא עולה מחדש המחשב איתי ונתקע. כלומר: העכבר זז אך פעולות ולחיצות שאני מבצעת לא מתבצעות. התוכנות לא נפתחות. לוקח בין חצי דקה לדקה לכל פעולה פשוטה להתבצע.
    בנוסף, מידי פעם תוכנות שעליהן אני עובדת פתאום קופאות ולא ניתן לעבוד עליהן, אך ניתן לעבור לחלונות אחרים.

*יש לי ווידנאוס 8.1 .מערכת הווינדאוס הותקנה על המחשב "עי היצרן.  
    חשוב לי לציין שלא התקנתי שום תוכנה מיוחדת על המחשב מלבד אופיס, דרובוקס וגוגל כרום כך שאין סיכוי שהתקלות נובעות מכך. 
    איפה הבעיה פה? האם לדעתכם זוהי בעיה בתוכנה או בחומרת המחשב? 
    תודה רבה !!!
    נענע10
    חבר

איפו קנית את המחשב? אם יש לך אחריות אז תגידי להם שיבדקו את הזכרונות RAM

אם קנית את הדיסק של אופיס/אם לא יכול ליהות שזה וירוס

אם לא תעשי סריקת וירוסים עים התוכנה Malwarebytes' Anti-Malware (קישור לאתר http://www.malwarebytes.org/mwb-download/ תלחצי Download Now ותתקני)

ותבדקי אם יש וירוסים אים יש להסיר!!

Limorh
    חבר

יש לי אחריות. המחשב היה פעמיים במעבדה , טענו שתיקנו אותו ושום דבר לא הסתדר. וזו אחריות של דל ישראל במעבדות יעל. 

הדיסק של האופיס הותקן על עוד מחשבים ועליהם אין את הבעיות האלו, בנוסף, היו לו חלק מהבעיות עוד לפני התקנת האופיס.
    אני פשוט אובדת עיצות. לדעתי המחשב שקיבלתי היה מראש דפוק. אבל דל מסרבים להאמין לי. הם טוענים שהמחשב בכלל תקין. 🙁
    הגעתי למצב שאני מצלמת בוידאו את הבעיות שלו שתהיה לי ראיה למקרה שאגיע איתם לתביעה
    אבי לוי
    מנהל בפורום

יש לך בהחלט קייס לתביעה.

ומה עוד כאשר שירות התיקונים נכשל במשימתו.
    נסי לאיים עליהם בתביעה, רצוי ע"י מכתב מעו"ד בתקווה שהרמז יקלט.
    בהצלחה !
    Limorh
    חבר

זה החלט מה שאעשה.

הם לא משאירים לי ברירה אחרת.
    תודה רבה!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.