לא מצליח להיכנס לחשבון הגוגל ותיבת הג'ימייל שלי בלפטופ החדש

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים לא מצליח להיכנס לחשבון הגוגל ותיבת הג'ימייל שלי בלפטופ החדש

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    סמי
    חבר

השבוע קיבלתי מצוות ההחשבונות של גוגל הודעה שהם חסמו ניסיון כניסה לחשבון הגוגל שלי ביום שלישי, ינואר 13, 2015 07:02:41 UTC, מהמיקום: חיפה, ישראל.

יש לי שני לפטופים, אחד ישן ואחד חדש יותר, ובתאריך והשעה שאותה הם ציינו שזיהו פעילות חשודה בחשבון הגוגל שלי, אני פשוט ניסיתי להיכנס לתיבת ה GMail שלי דרך הלפטופ השני החדש שלי, שגם הוא מחובר לאותו נתב שמחובר הלפטופ הישן שלי וכתובת ה-IP של שני הלפטופים היא אותה הכתובת. אך מאז שקיבלתי את ההודעה הזאת מהם ולמרות שהשבתי להם באפשרויות שזה הייתי אני, הגישה לחשבון הגוגל וה GMail שלי בלפטופ החדש שלי חסומה, ובכל פעם שאני מנסה להיכנס דרכו לתיבת ה GMail שלי זה כותב שטוען ולא קורה כלום במשך שעות. יותר מזה, אחרי הפעולה הזאת כל הלשוניות הפתוחות שלי בדפדפן הFF מנסות להתחבר בלולאה אינסופית ואף אחת מהן לא מעלה אף דף אינטרנט, עד שאני סוגר את הדפדפן וגם נאלץ להפסיק את פעילותו גם אחרי הסגירה במנהל המשימות.

ניסיתי לפנות לתמיכה הטכנית של גוגל ישראל בטלפון או במייל, אך להפתעתי אין לגוגל ישראל שיש לה שני סניפים בארץ לא טלפון ולא כתובת אימייל שניתן ליצור איתם קשר או לשלוח להם הודעות ולקבל מהם תמיכה טכנית, וגם לגוגל עצמה למרבה הפלא מסתבר שאין כתובת אימייל וגם לא ניתן להשיב להודעות שהם שולחים.

כך שאודה לכם מאוד אם תוכלו בבקשה לאמר לי איך אני יכול לבטל את חסימת חשבון הגוגל שלי ותיבת ה GMail שלי בלפטופ השני שלי בהקדם האפשרי.

תודה לכם מראש

סמי

LionHeart2015-01-22 15:20:01

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.