פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › פירמוט מחשב נייד This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 years, 8 months by שרון פורטנוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 19 ביולי 2015 בשעה 22:11 #57897 אורןחבר אהלן יש לי מחשב נייד של אסוס דגם k50i windows7 מחשב די ישן המחשב מתחיל לקרטע בקושי זזה מאחר וזה ווינדוס מובנה שאין לי את הדיסק אני לא יכול לפרמט גם מהסיבה שאין לי את הדיסק וגם מהסיבה שה-system recover image לא נמצא ויש מצב שזה נמחק בטעות או משהו כזה קיבלתי ביחד עם המחשב את הדיסק של הדרייברים בלבד ניסיתי כל דרך אפשרית שאני מכיר ולא הצלחתי רציתי רק לדעת אם יש אפשרות לשחזר את המחשב להגדרות יצרן ואם יש אפשרות להחליף את הווינדוס 7 בווינדוס xp תודה רבה אורן 20 בספטמבר 2015 בשעה 12:46 #58077 שרון פורטנויחבר הפעל מחדש את המחשב לחץ F8 הרבה צריל לעלות לך אפשרות תיקון . בחר אותה וזה יבצע סוג של שחזור מערכצ הפעלה אבל זה ימחק הכל מהמחשב. בצע גיבוי לפני. במידה ולא הולך תבדוק במדבקה איזה גרסה של ווינדוס 7 יש לך תוכל להתקין גרסה אחרת עם הרשיון שלך רק לדעת אם 32/64 ביט. בכל מקרה לא לחזור ל XP אין תמיכה של זה וגם החברות היום מפסיקות לתמוך בXP מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר