פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › המחשב לא עולה This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 9 years, 7 months by נענע10. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 30 באוגוסט 2015 בשעה 08:46 #58008 LIATחבר היי, שבוע טוב, יש לי מחשב נייד דיי ישן, אבל עד לפני מס' ימים עבד באופן תקין, קצת איטי אבל תקין. אתמול כשהדלקתי אותו היית הודעה "יתכן שהמחשב נפגע מתוכנה לא מקורית (המיקרוסופט…) מאז לא ניתן להשתמש בו… יש משהו לעשות או חייבת לפרמט אותו מחדש ע"י טכנאי. תודה רבה, ליאת 30 באוגוסט 2015 בשעה 12:18 #58009 הילהחבר שלום, כשאת רואה את ההודעה הזו, גם המסך שלך הופך לשחור? בכל אופן, זה נשמע שפשוט אין לך עותק חוקי של מערכת ההפעלה. 2 בספטמבר 2015 בשעה 19:48 #58023 נענע10חבר [QUOTE=hilla]שלום, כשאת רואה את ההודעה הזו, גם המסך שלך הופך לשחור? בכל אופן, זה נשמע שפשוט אין לך עותק חוקי של מערכת ההפעלה. [/QUOTE] אסור לדבר ולכתוב על מוצרים/ווינדוס לא חוקים נא לקרוא תקנון האתר "ציטוט: בנוסף – אל תשכחו – "פורום תקלה לא תומך בתכנים ובתוכנות לא חוקיות ! " ( קישור : http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=1742 ) 2 בספטמבר 2015 בשעה 19:55 #58025 נענע10חבר [QUOTE=lliatliat]היי, שבוע טוב, יש לי מחשב נייד דיי ישן, אבל עד לפני מס' ימים עבד באופן תקין, קצת איטי אבל תקין. אתמול כשהדלקתי אותו היית הודעה "יתכן שהמחשב נפגע מתוכנה לא מקורית (המיקרוסופט…) מאז לא ניתן להשתמש בו… יש משהו לעשות או חייבת לפרמט אותו מחדש ע"י טכנאי. תודה רבה, ליאת [/QUOTE] דברי איתי בפרטי מוכן לתת מענה ועזרה מקווה שעזרתי מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר