פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › צ'אט This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 years, 6 months by הילה. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 25 בספטמבר 2015 בשעה 08:06 #58094 בת שבעחבר כל פעם שאני פותחת את המייל שלי דרך המחשב הזה זאת ההודעה שהוא כותב על הצ'אט: משהו לא בסדר. קיימת בעיה בחיבור ל-Google. נמשיך לנסות… יש לציין שבמחשבים אחרים הצ'אט עובד בלי בעיה, וכן בכתובות מייל אחרים במחשב זה הצ'אט כן נפתח, זה רק בכתובת הזו. למשהו יש פתרון???? 30 בספטמבר 2015 בשעה 16:10 #58105 הילהחבר [QUOTE=אחת]כל פעם שאני פותחת את המייל שלי דרך המחשב הזה זאת ההודעה שהוא כותב על הצ'אט: משהו לא בסדר. קיימת בעיה בחיבור ל-Google. נמשיך לנסות… יש לציין שבמחשבים אחרים הצ'אט עובד בלי בעיה, וכן בכתובות מייל אחרים במחשב זה הצ'אט כן נפתח, זה רק בכתובת הזו. למשהו יש פתרון????[/QUOTE] שלום,באיזה דפדפן את משתמשת? והאם הוא מעודכן? האם את משתמשת בצ'אט הישן או החדש ?מהי מערכת ההפעלה שלך? מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר