שלום,
אני איתי, רכשתי מחשב ביולי 2015 מחברת IVORY. על המחשב מותקן WINDOWS 10 חוקי. בערך לפני חודשיים, התחילו בעיות עם המחשב שהוא כל הזמן נתקע.
מה שקורה זה שפתאום המקלדת/עכבר מפסיקים להגיב.
הדבר הזה יכול לקרוא באופן אקראי – לפעמים יום שלם לא קורה, לפעמים אחרי 5 דקות מ-RESTART קודם. המחשב בזמן הזה לכאורה פועל ושומעים את הכל עובד, פשוט המקלדת והעכבר לא מגיבים.
בניסיון לפתור את הבעיה עשיתי את הדברים הבאים:
1. קניתי מסך חדש
2. קניתי עכבר חדש, מקלדת חדשה
3. עשיתי FORMAT מלא למחשב והתקנתי רק WINDOWS
4. הסרתי את הHARD DISK הישן שהיה לי מחובר והשתמשתי רק בחדש
5. חזרתי לנקודת התחלה שבה הכל היה עובד
6. עשיתי עדכון מלא לכל הDRIVERים שלי
7. חיפשתי בעיה דומה שהתרחשה למישהו באינטרנט
אף אחד מהדברים האלה לא עבד. אני כבר מלא מלא זמן מתעסק עם הבעיה הזאת.
הבאתי את השבוע את המחשב למעבדה של IVORY לתיקון, וכפי שצפיתי הם החזירו לי אותו היום מתיקון בטענה שאין בו בכלל בעיה. אחרי שהתעקשתי עם האיש המעבדה המאוד לא נחמד שם, הוא לכאורה טוען שהוא בדק כל פריט חומרה במחשב ב"מחשב בדיקה" ונמצא תקין. בנוסף, הוא הריץ את המחשב "בצורה מעמיסה" למשך יומיים שלמים והוא לא נתקע אפילו פעם אחת.
לא עניין אותם שאני רכשתי מהם מחשב והם לא מביאים לי אף פתרון מבחינתם "זה מה יש".
אני פונה פה אל כל המומחים – מה אני יכול לעשות?
1. האם מישהו מכיר בעיה דומה?
2. האם יש דרך לנטר את התקלה? כלומר לדוגמא, איזה תוכנה שמקליטה דברים שרצים במחשב ואז אחרי שהוא נתקע אני אגש לאיזה LOG שיראה לי מה בדיוק נתקע במחשב, מה היו ההודעות הבעייתיות וכולי.
בנוסף- האם לדעתכם יש לי עילה לתבוע את חברת IVORY בכך שהם סיפקו לי מחשב שלא עובד ולא מתקנים אותו?
בנוסף 2- אני מנהל לעצמי מן LOG של כל הדברים שקורים עד שהמחשב נתקע. אפרסם כשהוא יהיה משמעותי כי בשעתיים האחרונות הוא נתקע כבר פעמיים.
תודה רבה!
איתי