פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מחשב נתקע / לא מזהה hd This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 11 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 1 ביולי 2008 בשעה 15:35 #5910 wantcheckחבר הותקן וינדוס XP המחשב עובד רגיל אך לאחר כחצי שעה עבודה מאומצת שבה פתוחים מספר חלונות המחשב נתקע אני מבצע ריסט ואז יש שגיאה שהמחשב לא מזהה את הארד דיסק אם אני מכניס ומוציא את הזכרון הפנימי אז המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואז המחשב עולה עד התקיעה הבאה ואז שוב המחשב לא עולה מה גורם לתקיעה ? אודה למגיבים תודה רבה ! 1 ביולי 2008 בשעה 15:50 #5913 moshחבר תבדוק שהמחשב לא חם מדי, ע"י תוכנת EVEREST , מהי כמות הזיכרון שמותקן לך במחשב? תעלה לכאן צילום מסך של מנהל המשימות של לשונית ביצועים. 1 ביולי 2008 בשעה 20:53 #5923 אבי לוימנהל בפורום אני נוטה להסכים עם קודמי. בדוק את הטמפרטורה של הרכיבים דרך הביוס עצמו בקטגוריית בריאות מערכת. נסה לפתוח את המארז ולנקות את המחשב היטב. יש לבדוק את תקינות המאווררים ובמידת הצורך להסיר אותם בעדינות ולנקותם. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר