בעיות עם הכבל של הטלוויזיה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים בעיות עם הכבל של הטלוויזיה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

כשאנחנו רוצים לראות סדרות בצפייה ישירה במחשב אנחנו מחברים את הלפטופ לטלוויזיה עם כבל HDMI רגיל ועד הזמן האחרון זה עבד בסדר גמור, אבל לאחרונה התמונה נראית לא טוב ולפעמים היא אפילו נעלמת לגמרי וחוזרת אחרי 2-3 שניות, שזה ממש מעצבן. חבר מהעבודה הציע לי להחליף את הכבל, אז קניתי חדש ועדיין לא רואים טוב. נראה לי שהכבל שקניתי אולי לא מספיק איכותי (הוא עלה 20 ש"ח), הוא גם מאוד ארוך, כי חשבתי שיהיה יותר נוח ככה, אבל עכשיו קראתי שהאורך יכול לפגוע באיכות. אני לא רוצה לקנות עוד כבל HDMI לא טוב, אז אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה מהכבלים האלה שפה https://www.ivory.co.il/hdmicable.html הכי טוב. חוץ מזה, כדאי לקחת כבל קצר יותר? זה באמת ישפר את האיכות של הצפייה או שאם אני קונה כבל איכותי זה לא אמור להשפיע? ויכול להיות שזה בכלל לא בעיה בכבל אלא במחשב או בטלוויזיה? איך אני יכול להבין איפה בדיוק הבעיה?

יוסי
    חבר

היי ,

הבעיה יכולה להיות במגעים של התושבת HDMI במחשב הנייד או בטלויזיה וכמובן גם בכבל או במחברים שלו , שבמעט רופפים.
    לכן ממליץ לקנות כבל HDMI אחר , כיום מומלץ לקנות כבל HDMI בתקן 2.0 לפחות שהם החדשים יותר , כל השאר די זהה.
    בהצלחה!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.